Zuhalsebu gktgmom doğum sancısını biliyorum sadece çünkü suniyle epey aldım ama öncesini hiç yaşamadığım için ben de bilmiyorum😅😅
gktgmom Zuhalsebu ya siz tecrübelisiniz o zaman benim ilk gebeliğim nasıl bir şey hiç bilmiyorum bu kasılmalar bile canımı çok yaktı doğum sancısı nasıl Allah bilir 😅
gktgmom Tutaste_ sizin haftanız daha erkenmiş doktorum doğumun başlaması için bunların sık sık ve kısa aralarla olması gerekiyor demişti düne göre bugün az oldu sizde doktorunuza danışın mutlaka takip edin
Tutaste_ gktgmom olanilir 10 da bide randevum ama yeni geldim doktor dan aksilik şu ki hep dpktordan sonra bu işler başıma geliyor
Masal24- gktgmom magnezyum kullaniyordum yeni bitti tekrar yazdırıp alacağım. O zaman kesin sancı çıkar diyemeyiz toplanma oluyor diye😊 git gide yaklaşıyoruz kavuşmaya 😍
gktgmom Masal24- evet bu kasılmaların sık sık ve aralıksız olması gerekiyormuş çıksa bile az çıkabilir çok az kaldı uygulamaya göre 13 günümüz var bizim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Zuhalsebu gktgmom doğum sancısı belden kasığa doğru kıskıvrak yakalayan bi sancı yaşayınca anlamamak pek mümkün değil ama doğum savcısının başlangıcını anlayamıyorum ben de bilmiyorum😂
gktgmom Tutaste_ dimi valla haklısınız doktora gidince iyi oluyorum bende çıkınca mutlaka bir şey oluyor 🥲
Masal24- gktgmom Oyy maşallah Allah’ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏😍 tek avazda doğurmaniz dileğiyle 💕
gktgmom Masal24- amin inşallah hepimiz bu süreci en güzel şekilde atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🥰🙏🏻
gktgmom Zuhalsebu ya bende doğum sancısını böyle okumuştum bebeğin toplanıp kasılması kendini doğuma hazırladığını gösteriyormuş bakalım bizim nasıl olacak valla bekliyorum 😅
Zuhalsebu gktgmom sağlıkla doğsun ikiniz de iyi bi şekilde hemen evinize yuvanıza eşinize kavuşun da nasıl olduğu hiç önemli değil 🧿🌸
gktgmom Limonlukekkk oy maşallah canım 🧿 ne güzel kilo almış sağlıkla kucağına alırsın inşallah kilo alması için neler yedin 🥲
Minnaksever gktgmom benimki sürekli soldaydi karnım hep yamuktu ama sezaryen yaptığım için bilemiyorum doğum belirtisi miydi
gktgmom Minnaksever toplanması kendini doğuma hazırladığı için oluyormuş yalancı kasılmalarmış diye duydum ama bugün çok az oldu