yesimerdinc kızlar 21 haftaligiz bi türlü yüzünü göstermiyo bizimki hep yandan doktor yakalarsa yakaliyo bi poz :) sizinkiler nasil
Zeynpatak yesimerdinc detayli utrasona giedin mi canim orda cok net gormistum ben .orda gorebilirisn belki
Yagmur0256 Bende 36 haftalığım yüzünü koluyla hep gizliyo, doktor aletle vurunca biraz yandan görebildik ☺
yesimerdinc GamzeCan umudum azaldı valla :) çoğu kisi göremiyormuş bende bi tek bizimki böyle gıcıklık yapiyo sanıyorum :)
Mls yesimerdinc artık doğurdum doğuracam 38 haftalik olduk sadece 1 fotoğrafı var o da çok belli değil nazlı çıktı benim kız, doğunca görücez artık yüzünü 🤭
yesimerdinc Mls yaaa az kalmış artık senin :) iyi sabretmişsin valla elimden gelse her gün gidicem yeter ki bi pozumuz olsun diye :)
Zeynpatak yesimerdinc detaylida video cekmistik onu izleyp izleyp seviyorum yuzunu .en kisa zamanda gosterir insallah kuzucuk 😊
Mls yesimerdinc valla bende her kontrolde bugün gösterir artık diye gittim ama yok hep yüzunu kapadı yada sırtını döndü bize çok merakta bıraktı bizi bakalim bir kaç gün sonra görücez hanımefendinin yüzunü ☺