Barlas_mom Benimcanimoglum_55 Sizin biraz önden gidiyor bebek 37+0 da 3100 kg dedi doktor bana haftaya 38+5 te sezeryan olacağım
rbaoz esdemiralay benim göğüs altımdan büyüyordu karnım 4 parmak falan aşağıya indiğini farkettim kasıkta da ağrım oldu sonrasında doktor kontrolüm vardı.Tam içerisi sokmadan vajinal USG kontrol etti serviks açıklığı var mı acaba diye çok şükür yoktu.Benim ters geliş olduğu için kontrol etti.
e_blue_sky_a Benimcanimoglum_55 37+2de 3150 gözüküyordu. Hem özelde hem devlette. Sezaryene alındım 2770 doğdu 😀 kandırdı bizi
Ecemss16 e_blue_sky_a bende buraya yazmıstım 3300 cıkıyodu 38 de gttm gene 3300 cıktı gelişimi durdu diye aldı dr kontrolde sancıda cıktı bebek 3 kg cıktı 😀😀 2 hafta 3300 sandık 🥲
tulayyarsln Bende 37+2 de kontrole gittiğimde 3,250 gr ölçüldü. Şuan normal doğum planlıyoruz baş geliş pozisyonunda bebiş. Haftaya çatı muayenesi olacak nasipse
e_blue_sky_a Ecemss16 evet 300gr eksik çıkabiliyor benim doğum yaptığım hastanede devlet acilde devlet perinatolojide 3.150 iken doğuma alındım 2.770 idi . Olsun sağlıklı olsunlar yeterli
Betulss Benimcanimoglum_55 ilk kızımı 3.650 gram epiduralsız normal doğurdum çatınız uygunsa tabi ki normal doğum yapabilirsiniz
Betulss Benimcanimoglum_55 hayır aksine çok kolay oldu doğumum 7cm açıklıkla gittim 2 saat içinde de kucağıma aldım