Mariam2 odtz korkma canm benim bebeğim de aldılar ertesi gün sariliktan hemde başka hastanede götürdüler doğum yaptığım hastanede yoğun bakım yokmuş ve 3 gün kaldı çıktı mavi ışık de 1 gece kalmış sadece
odtz Mariam2 biz de bu gece mavi ışık aldık gerileme var diye eve göndericekler perşembe kontrole gelicez bol bol beslemem lazım
odtz Xsare inşallah güzel sonhç alırsınız bizim 15 le yatış yapıldı 10,7 ye geriledi sizin durumunuz nasıl umarım tekrar artmaz
ggmom odtz ben saat başı emzirip koyuyordum yüksek değerler düşünce de sarılık devam etti bizde kan uyuşmazlığından dolayı 3 ay sürdü eve gelince de guneslendirdim hep ara ara
odtz yaasemin daha iyiyiz 10,7 ye geriledi doktor bugun cıkın eve dedi bi 2 gün bekleyip perşembe tekrar tahlil alalım dedi
kbra_588 odtz Rabbim yardım etsin. Ama canım yenidoğan sarılık tüm bebislerde oluyor en önemlisi bebisi bol bol doyurmak ve sarılığın göğüs kısmina inmeden geçmesini sağlamak üzerine sarı örtü örtme izi öneririm koca karı iş gibi gelebilir ama var öyle şeyler her şey önce Allah’tan sonra bu tür şeyleri yaomaktan geçer diye düşünüyorum şahsi fikrim. Rabbim büyük içini ferah tut annesi 🥰
_Minik_ odtz üzülecek bir durum yok, ben çok gördüm gerçekten hemen etki ediyor. Sana düşen bol bol beslemek, sütün yetersiz geliyorsa takviye olarak sütten sonra mama da ver
odtz _Minik_ ya benim cok hareketli diye ışıktan ayırmaman lazım dediler Ondan emziremedim Sabah gerilemiş değerleri ben de emzirdim ve sağdığım sütle takviye yaptım saatini beklemicem artık Değerde gerileme olduğu için çıkarabilirsin dedi ışık altından emzirmek içib
Asya95 Sizde ne deniyor bilmiyorum Bizde led işiklar evimizin işiklandirilmasi beyaz işık Ben hep açik koyardim doğduğunda 1hafta öğle yaptim çok az vardi benim kizimda da Geçti gitdi Beyaz işık öneririm gece gündüz açık bırakin
ggmom odtz dvit zaten başlayın biz doğduğundan beri hiç kesmedik yazları dozunu azalttik sadece denize gidince bol beslenme bol cisli bez atar insallaj hemen
Deletedmom_116 odtz Emzirmek için çok uzun olmadıkça cikarabilirsin Bir sorun olmaz gözünü üstünden hiç ayirmaman lazım ne kadarlık bebeğin ? Benim oğlumda çok arsizdi sürekli sökuyodu şükür bişey olmadı
dilaraulusoy odtz canım ben çok zor bi hamilelik geçirdim. Dikişim vardı rahmim de ama psikolojimi o kadar iyi tuttum ki dayandim erken doğum riskiyle 3 ay hastanede yattım ordan 37. Haftada doğuma alındım ama bir kere of demedim. Sonra sarılık vs eve de çok geç çıkabildik depresyona girmem ya dedim ama bir sarstı beni deliye döndüm resmen eşim şok oldu 😂 yani çok iyi anlıyorum geçicek 😊