odtz Arkadaşlar bebeğim 15,4 sarılık değeriyle yattı 6 saat sonra 15,6 ya çıktı çok hareketli göz bandını söküyor o yüzden ışıkta yeteri kadar tutamadılar sabaha kadar etki eder diyorlar ama çok korkuyorum toparlayamamasından nolur yaşayanlar bişi desin
papatya2412 odtz benim kızım 17 değerle yattı sabaha kadar bol bol besledik ışıkta yattı 1 gecede geçti içinizi ferah tutun
Tsknaltunts odtz canım bebeğim yeni doğduğunda bir gün boyunca hep uyumuştu korktuk acile gittik sarılık değeri artmıştı , acil doktoru eve gidip ağzına iki üç çay kaşığı su vermemizi söyledi ve sürekli emzirmemi söyledi yaptık bebeğim hemen kendine geldi ( tabi ki bunu yap demiyorum ) yaşadığım olayı anlatmak istedim hiç bişey olmadı o günden sonra Allah’a şükür
Kadersss odtz ben yaşadım çok zor bir durum ama bebeğimin iyileştiğini görünce iyiki almışlar dedim mutlu oldum hiç birşey yokmuş bir gece ayrı kaldık çok normalmiş bu kadar güvende olduğunu bilsem kendimi paralamaz mışım emin ol iyileştiğin görünce iyiki almışlar diyeceksn
Hsha odtz benim bebeğimde sarılık olmuştu degeri normal di yani emzirince geçecek zaten sıkıntı etmeyin bebeğim bir aylık oldu gözlerinin rengi yeni geçmeye başladı hemen hemen sarı renk gitti bide Sarı yazma Felan ört ben örtüm
trabzonlumom Hiç korkma canım düzelir sende toparlanmaya bak bebişin küvezden çıkana kadar ☺️ bende oğlumda aynısını yaşadım Şuan 5 yaşında ☺️
papatya2412 odtz 3 saat çok canım 1 bucuk saate emzirdim yada mama verdik emzirince hemen ışığa tekrar yatırdık
odtz Kadersss ben yanındayım ayrılmadık biz bi odaya aldılar bizi yatış yapıp ama ışığı düzgün alamıyor ona çok üzülüyorum
yaasemin odtz korkma gülüm benım oğlumla yatmıştı sık sık emzir emzirir emzirmez ışıga geri koy ağlasın eleme bandı da elinle düzelt sabaha kadar bişey kalmaz inşallah
odtz yaasemin burada sütü sağıyorum kaşık biberonla veriyorlar 3 saatte bir emziremiyorum ışığın altından çıkmasın diye ama bebeğimin elleri cok bandı cıkarıyor ondan ışında kalamıyor huzurlanınca meme de tutmuyor
yaasemin odtz Allah şifa versin değeri çok yüksek değil bizim 17 bulmuştu sürekli ağlıyordu ona rağmen alıp emzirip biraz sakınleştırıp koyuyodum bazende elımı koyup sakın kalmasın sağlıyordum emzirme de çok yardımcı oluyor sarılıgın gitmesine
ggmom odtz ben saat başı emzirip koyuyordum yüksek değerler düşünce de sarılık devam etti bizde kan uyuşmazlığından dolayı 3 ay sürdü eve gelince de guneslendirdim hep ara ara
yaasemin odtz evet sabah topuktan kan aldılar ve taburcu etiler hatırlamıyorum ama ıkı veya üç olması lazım
Hsha odtz ilk doktora gittiğimizde almışlardı bir hafta sonra biz acilde aldırdık değeri nasıl diye iki hafta sonra kontrole gitmiştik o zaman da aldılar sonra tekrar gitmedim
odtz yaasemin inşallah düşer ben de ışıktan almamak için süt sağıyorum 2-3 saatte bir veriyoruz bakalım sabaha kadar böyle sabah tekrar kan alınıcak yaasemin
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizim yeni dogdugunda sürekli uyuyordu tecrübesizlik cocuk turuncu olmus resmen farkedemedik alerjik bebekti alerjiden dolayi meme reddi yapti beslenemeyince 25 le hastaneye yattik 1 bucuk gün mavi ışıkta yatti hemen düstü.17 günlük kızım var o da sarilik oldu 14 cikti degeri doktor emmesi aktif oldugu icin gerek görmedi 2 gün sonra tekrar cagirdi 12 ye düsmüştü zamanla atacak dedi su an hala biraz sari ama baya acildi ben yarim saatte bir emzirdim gece uyumadim hele ki ilk 10 gün emzirmektek gögüslerim yara oldu bebegimin rengi düzelene kadar gece gündüz sürekli beyaz ışıkta tuttum ekstra bir sey yapmaya gerek kalmadı her kaka yaptiklarinda atiyormus bilirubini bebekler
odtz Evhamlikurabiyeanne çok geçmiş olsun size de bizim de dün taburculukta 10 du yarın kontrole gel dediler 15 oldu yattık sabaha bakalım ne cıkıcak diyelim düştü tekrar yükselmez umarım eve gidince ben de 2 saatte bir emzirdim dün ama ona rağmen yükselip yattık o yüzden de moralim bozuluyor