Nurefsan MKES merhaba ben 11 haftalık hamileyim Nagihan hanıma gidiyorum. Çok güler yüzlü sevecen bir insan. Abimin eşi ve bir kaç arkadaşımızın Doğum doktoru kendisi tavsiye ederim.
Yahyaaliannesi MKES 27haftaligim bende nagihan hanıma gidiyorum memnunum güler yüzlü ilgileniyor. Yakın zamanda da bir arkadaşım doğum yaptı onda oda çok memnun. Siz hangi doktora gitmeyi dusunuyorsunuz
SyhnHtp Ben ilk haftalarımda gitmiştim devletten bir farkı yok doktorda çok ilgisizdi bende hem doktoru hem hastaneyi değiştirdim. Ray ve özellikle minibüsle kolay ulaşım yerinde olduğundan mı nedir alırı kalabalık , memnun kalmadım yani.
Nurefsan Ben daha önce çekirge doruğa gidiyordum o kadar kalabalık bi hastahane görmedim. Doktorum Sühendan hanımdı. Randevum olmasına rağmen 3 saat bekledim ve bu her seferinde aynıydı. Sühendan hanımı çok tavsiye ettikleri için gitmişitim ama bu kadar yoğunluk beni çok sıktı. Üstelik odaya girdiğimde hep bir telaş sanki devlet hastahanesi gibi derdimizi hızlı anlatmak zorundaymışız gibi psikolojik baskı. Bu sebeple Osmangazi aritmi çekirge doruktağa kıyas yaptığımda çok daha iyi.
MKES bnde dogumu Dogumu orda yapmak istyorm ama takipsiz kabul edermi dr nagihan hanimin methini cok duydum sehir disindaym ama ailem bursa da nasil olcak kafam cok karisik 🤦🏼♀️