Yildiz1- Kızımıza Zeynep ismini koymaya karar verdik fakat kime soylesek başka isim mi bulamadiniz klasik herkes Zeynep koyuyor zeynepler çok şımarık oluyor gibi şeyler söyleyip moral bozuyolar herkesin çevresinde var böyle insanlar sanırım
Momybaby Yildiz1- yani pes Zeynep ismine de mi laf geldi 😀 bence zamansız isimlerden ve tanıdığım zeynepler zeki oluyor ☺️
Hasret18ayaz Yildiz1- bende kızım olursa Zeynep koyma istiyorum kaynanam başka isimmi bulamadiniz dedi kayinbabamin eski nişanlısının adiymis meğer Zeynep 🤣🤣🤣 ama koycam
Angel161023 Yildiz1- zeynepler şımarık mı olurmuş HAHAHAHAH bunu size söyleyen kişinin ismi atıyorum Ayşe olsun sizde Ayşe’ye diyin ki “ayy Ayşe ismine de çok arsız oluyor diyorlardı doğruymuş zeynepler de şımarık oluyorsa başka birşey koyalım “ de 🤣🤣🤣 Allah aşkına sizin canınızı sıkanların sizde dolaylı yoldan canını sıkın hem eğlenin 😁❤️
esca344 Yildiz1- zeynep ismine de laf geldiyse alin arven liya livalar ne yapsın 😂 hiç aldırış etme çok güzel isim
Gizem-1009 Yildiz1- aksine çok akıllı ve hamarat oluyorlar benim halımın kızı var 5 yaşında okadar akılı maşAllah tek başına gitse çarşıya gezer gelir valla takmayın siz 🥰
staRmama Yildiz1- kardeşim Zeynep o kadar akıllı ve çalışkan biri ki. Tam tersi zeynepler uslu olur benim gördüğüm.
gmzenur-aydn977777 Yildiz1- annemin adı Zeynep valla çokta çalışkan bir kadın çokta severim Zeynep ismini ismiyle yaşasın siz cevrenize bakmayın sizin ne istediğiniz önemli ❤️
Zey__23__ Yildiz1- hiç de şımarık olmuyorlar ben de Zeynebim🤣🤣çok bıcır bıcır oluyorlar genelde çocukken ben de öyleymişim hiç susmazlar bide🤣
Gamze_gamze Yildiz1- Zeynep çok koyulan bir isim ama Zeynep isminde olan kız çocukları genellikle aklı başında ve zeki oluyorlar dikkat ettiniz mi?
iremhzl Yildiz1- annemin ismi, hep derdim annemin ismi olmasa kizima koyardim sansa erkek olacak, harika dingin bir isim ayrica dini bir isim kimseye kulak asmayin bu milletten illallah geldi artik ya
busra_123-4 Yildiz1- bizde Zeynep koyacaz inşallah. Beğenen de var beğenmeyen de. Amaaann umrumda değil. Kimseye göre yaşamıyorum hayatımı. Hiçte moralimi bozamam😂 zeynepler çokta güzel ve zeki olurlar bence.
irem88 Yildiz1- insanlara yaranmak mümkün değil kimseyi takmayın içinize siniyorsa koyun o sizin çocuğunuz isminde kimseyi ilgilendirmez ayrıca Zeynep ler şımarık değil sadece çok haraketli oluyorlar benim çevremdeki Zeynep ler çok haraketli ordan biliyorum yoksa harika bir isim🌸
Yildiz1- @busra_123-4 burdaki yorumlar çok hoş gerçekten etrafımda hiç Zeynep olmadığı için bilmiyorum ama buna sevindim 😍
Damla34567 @Yildiz1- ismi Zeynep olanları eşleri çok severmiş ☺️bırak koz ne bakıyorsun millete hiçbir zaman demode olmayan bir isim