Ozgis1s beybim0 fotoğraflarda kafa kısmında saça benzettiğim şeyler oluyordu gerçekten saç sanmıştım ama meğer ultrasonun görmediği yerler karartı olarak görünüyormuş saç değilmiş 😂 çarşamba doğumum var bakalım görcez saçlı mı saçsız mı 😂
isilaybestee beybim0 özellikle sormuştuktuk saçı var mı diye doktor hiç yok kel demişti ama dolduğunda aşırı saçlıydı kulakları bile kıllıydı 😂
01180322 beybim0 Dr bize gösterdi bak bunlar saç diye, doguncada uzun uzun zeytin gibi saclalri vardı şimdi sariya döndük😂❤️
Deletedmom_116 beybim0 gördüm daha saçlı gorunuyodu 😂😂yani gür gibiydi doğduğunda yapısı aynıydı ama azdı hala az 14 buçuk aylık
Defnezumramom beybim0 ben görmedim ama doktorum çok saçlı bi bebek dedi gerçekten de kapkara saçlı doğdu kuzum 🥰
Tubatubila Benim datayli ultrason siyah beyazdı annem saçlı mi diye sormuştu onu doğunca gorcez demişti
isilaybestee beybim0 ben biliyordum saçlı olduğunu midem çok yanıyordu ama doktorumuz kel olduğunu söylemişti son ana kadar ıkınırken ebe hadi saçına dokunuyorum diyince tüm acıyı bırakıp saçımı var demiştim 😂
01180322 beybim0 ay insala. Snra döküyor kizcemin sağ sol yanları gitti orta ve arkada kalmıştı 😂😂bı ara erkekler öyle tras oluyordu ya 😁snra kestirdik şimdi iki küçük antenimiz var😁
nazel123 beybim0 bizim doktor da gösterdi çok saçı var diye doğum oldu mu canım dediği gibi çıktı mı merak ettim 😅
Esoss22 33 haftalik kontrole gittim gecen hafta. Doktor dikkatimi fazlasiyla cekecek kadar sacli bi bebek bu dedi suan 7 8cmlik saclari gozukuyo dedi. Bende sasirdim saclari ultrasonda gozukuyomu diye evet cok net bi sekilde gorunuyo dedi