ozleminann 19 unda bende sezeryan oldum benimde ilk dogumumdu okadar korkuyla gitimki anlatamam beklentiler bayada amilyata ilk girdigimde korkudan soğuktan gerçekten ellerim titriyodu herkes sırta yapılan iğne çok agritoyo demişti aklıma öyle girmişti ama hemşire form doldururken birden iğne yaptı doktor. demedi yapıyorum die kendimi kasmadigim için çok hafif kol delme gibi bişi hisetim sonra hemen hemen uzan diolar 3,4 dk sonra dokunuşlari hisediyorum dedim uyuşmadi ozaman ayağını kaldır dediler kaldiramadim ellerini hisetim sildiklerini felan dedim oha bunu hisediyosam kesikleri hayli hayli hissederim bı hemşire o sırada benle konusuyo anket dolduruyo en son dedim ne zaman kesmeye baslicaklar kız dedi amilyat başladı 2 dk ya bebişin sesini duyarız hiç bı şey hissetmemişim bebegin sesini duyduk baktım bana gosterdiler kafamı hızlı çevirince midem bulandı etraf döndü bu sefer dedim kusucam seruma bı iğne sıktılar kusma öğürme olmasın die sonra uyandimki servistyim annem gil geldi üstümü giydirdi o gün ağrı hisetmedim canım o narkozla sadece bebisime odaklandım ,ertesi gün ağrılarım oldu ama kesinlikle bana anlatılan kadar değil yürümeden yürümeye şuan 7 . Günümüz sen dikat et ama canım ben üstümüşüm öksürük hapsuruk olmuş dikislerimi agritiyo baya yoksa sezeryanin ağrısı geçti oksurunce sert oksuruyorum bide agritiyo Allah yardımcın olsun emin ol anlatılanlar kadar değilmiş rabbim sağlıkla kavuştursun onu görünce her şeye ama herşeye deger ❤️