bebeimibeklerken33 Optima şeker ölçüm cihazını trendyoldan sipariş etmiştim saat tarih vs ayarlarını yaptıktan sonra şekerimi ölçmeye başladım. Dikkat etmeme rağmen 140-150 çıkıyordu. Geçenlerde eczaneden lifecheck aldım. Onuda tarih saat vs ayarladıktan sonra kullanmaya başladım. değerlerim 100-110 arası çıkıyor . Bu kadar uçuk fark nasıl oluyor
Niyaniyan Optima için çok güvenilir demiyorlar zaten, ben on call plus aldım eczaneden, sonra sağlık ocağında şekerime baktırıp hemen sonra onunla dogruladim öyle emin oldum. Siz de kendi cihazınızla bi gidip kıyaslayın. Hangisi doğruysa onla devam edersiniz
bebeimibeklerken33 Niyaniyan evet ama bu kadar fark oluyor mu cihazlar arasında? Birinden biri tamamen yanlış sonuç veriyor😑 sağlık ocağında tokluk mu baktırdınız
Niyaniyan bebeimibeklerken33 evet, parmaktan bakıyor zaten hemen şeker ölçüm cihazıyla yine. Yanlış ölçüyor işte, fark olması ondan. Bende de aletin tarihi geçmiş ondan kaç hafta şekerim yüksek diye strese girmiştim :)) yanlışsa birkaç kez ardı ardına ölçünce bile hata verir zaten deneyin bi