Melamial Kameramız iyi ki var kesinlikle almalısınız fuzuli görenler neden görüyor anlamış değilim illa çocuğun sesini duymak için değil ki kamera. İlk zamanlar kendi başına bıraktığımda kustu mu ne durumda uyuyor diye takip ediyordum. Daha sonra dönmeyi öğrendi vs bi sürü aşamada da kendi başına uyurken kontrol ettim. Bebeğim bi yaşını geçti odada tek başına oynarken kontrol ettim. Şimdi 3 yaşına geldi arkadaşlarıyla vs oyun oynarken kontrol ediyorum.
staRmama Momofates bizde aldık xiaomi şuan kullanmıyoruz çünkü bizim odamızda yatıyor. Odayı ayırınca gerekli bence.
Rabiamina Momofates ben kiwinin modelini ucuza denk getirdim aldım. Sizin dediğiniz modeli bilmiyorum ama elimde olsun lazım olur mantığıyla aldım.
Elifnurky18 Kızlar alanlar hangi model aldi acaba. Ben xiaomi c200 ve c300 u arastirdim ama mobil veriyle izleyemiyomusuz. İs yerimde wifi yok mobil veriyle de izleyemezsem bi anlami kalmiuo. Sizinkiler nasil acaba mobil veriyle izleyeniniz var mi
Momofates Elifnurky18 ben c400 aldım cok begendim evdeki wifiye baglı calısıyor dısarıda cok rahat sekilde mobil veriyle baglanıp izleyebiliyorum
ykaya18 Tecrübeli değilim fakat hem bebeğimi hemde biraz kendi konforumu düşündüğüm için alacağım. Ben balkonda oturup kahvemi içerken bebeğim uyandı mı iyi mi en azından uzaktan görme şansım olur, doğrudan fiziken dk başı git bak gel yorucu 🤭
Momofates ykaya18 evet kesinlikle haklısınız ve gerekliymiş gercekten. Burada yazılanlardan sonra hemen aldım ve çokk rahat edecegimden eminim