Sadecebirisi Kızlar biliyorum linçleyenler olucak ama bu konu da tamamen bilgisizim ilk gebeliğim bu arada ilkinde kalp atisini duymadan kurtaj oldum maalesef neyse gelelim konumuza dün akşam ve şimdi uzandığım zaman karnımın içinde pıt pıt diye bişey vuruyor sanki bi heyecanlanmadım da değil yani🤭bu arada 13+2 hamileyim bu hafta da böyle bişey olması normal mi? Siz kaçıncı haftada hiss etdiniz?
yaasemin Sadecebirisi yok gülüm onun için çok erken damar falandır ilk gebelıgım 19 da hissettim ikincisi 16 da hissetım biraz sabret 20 haftalarda hissedersin😄
2cocukluana_ Sadecebirisi kuzum ilk gebeliginde kürtajı kaçıncı haftada olmuştun bilmiyorum ama benim bu 2. Hamileliğim ilkinde 19da bunda tam 13 haftalikken hissettim hala hissediyorum tatlı bişey yediğimde hele sırt üstü uzandıgimda kıpırdiyo ;))
Ecekrk Sadecebirisi hamilelikte vücuttaki kan çoğalıyor o yüzden de normalde hissedemediniz birçok damardan duruşunuza bağlı nabız hissetmeye başlıyorsunuz, bende öyle düşünüyordum o haftalarda ama nabızmış bir kaç hafta sonra hissedersiniz kelebekler oynamaya başlar karnınızda
Sadecebirisi yaasemin Retjza 2cocukluana_ Ecekrk Anladım canlarım😊.Evet dediğiniz gibidir büyük ihtimal sadecee ben o minik tekmeleri hiss etmek için acele ediyor ola bilirim 🤭
Retjza Canım neden linçlesinler, hiç linçlenecek bir konu değil. Linçleyeni linçlerim valla. 18. Haftamda hissetmiştim ben, biraz erken geldi gözüme ama belki de olabiliyordur ❤️
Niloyaaaaa Sadecebirisi o genelde nabız atımı oluyor o haftalarda benimde öyle olmuştu ama yine de bebeğimi 15+5 gibi hissettim ve 16. Hafta itibariyle hergün hissetmeye devam ettim şuan 37 haftalığız 🫶🏻🥰 doktorum 16. Haftamda hareketlerini hissediyor musun diye sormuştu utanarak hissediyorum demiştim çünkü deli olduğumu düşünebilir gibi gelmişti ama hissedersin çünkü göbeğin ince ve plasentanda arkada yani bebekle aranda hiçbir şey yok demişti ☺️ o yüzden sizde tabiki hissedebilirsiniz
Retjza Sadecebirisi Az kaldı annesi o kıpırtıları içinde hissettikçe güleceksin 🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️