zeeh-41 merhabalar ağda dışinda hangi yolu kullandiniz arkadaslar ağda yaptirmak istemiyorum ebe onermiyor kesinlikle🤔
Ozeeer zeeh-41 niye onermiyo ki en mantıklısı ağda bence hem geç çıkarıyor hem de biz göremiyoruz yani
Lilamorr06 zeeh-41 ben kisa bir süre lazer gittiğim için ince ve seyreklesti kendim artık çok göremiyorum 😂 ama bi şekilde ağda ve eldivenle alıyorum 😂 pürüüüpak olmuyor tabi 😂
Bhrdnz Ay neden ağda önermiyorlar benim doktorum güvendiğin temiz bir yerde sır yaptırabilirsin demişti
incismom Ben hamilelikten önce lazer yaptırmıştım, o nedenle jilet yapsam dahi geç ve ince çıkıyor. Ben de ağda istemiyorum doğumdan birkaç gün önce yine jilet yapacağım
Enfal_06 zeeh-41 36 haftalığim bu zamana kadar ağda yaptırdım doğuma yakın yine yaptiricam niye önermiyorlar riskli gebeliginiz mi var
zeeh-41 Enfal_06 @“Enfal_06” yok son zamanlarda hassaslastigi icin ve dogumu tetikledigi icin istemiyolar
Enfal_06 zeeh-41 yok ya insanlar doğuma kadar yaptırıyor sonra doğuma gidiyor kendinizi kasmassaniz bişey olmaz
gktgmom zeeh-41 neden önermiyor ağda çok büyük rahatlık valla ama tabi daha önceden yaptırmadıysanız önermemiş olabilir ben hamileliğimin başından beri ağda yaptırıyorum geçen hafta yine yaptırdım doğum için