Cansel2017 19 aylık kızım var kizlar bugün tekrar hamile olduğumu ogrendim adet tarihine göre 4 hafta 3 günlük çok korkuyorum kızım küçük emziriyorum asla istemediğim bı gebelik oldu agliyorum napcm bilmiyom ya bu durumu yaşayan varmı resmen soktaym rüya gibi😢
Yasmncm Cansel2017 ağlamayın biraz zaman geçince alisacaksinix evet kızınız çok küçük ama sağlık olsun olmuş artık üzülmeyin onun da size ihtiyacı var belki bı kaç ay daha emzirmenize izin verir doktorunuz
Moz Cansel2017 ben bebeğim olsun diye dualar edşyorum.Ne güzel sağlıkla doğurabilşyorsunuz şükredin zamanla alışırsınız hem birlikte büyürler ne güzel
Bestee12 Cansel2017 bence hiç üzülme çok güzel olacak iki çocuğunda beraber büyüyecek zorlu yanı çok ama sonrası çok güzel ben kızım dört aylıkken istemeden ikinciye hamile kaldım doğurdum şimdi abla kardeş değilde ikiz gibiler senin içinde aslında güzel bi taşla iki kuş ikisi yorulmuşken bi defada yorulacaksın
Annelikmghb Cansel2017 ah ne kadar şanslısın bilsen. isteyen ama olmayan o kadar cok kadın varki. Allah sana bir mucize daha nasip etmiş cok mutlu ol.
Sumruhazal Cansel2017 Evet tabiki haftası çok küçük gebelıgınızın dıger bebegınız maruz kalmasın ben 5 aya kadar emzırıdım sonra kendisi bıraktı zaten ne olacağı bellı olmayan gebelık ıcın var olan bebegı tehlikeye atmamak lazım demıstı doktor emzırebıldınız kadar emzırın