Suhammeh 5+4 haftalık gebeyim ve bugün karnım adet olucakmış gibiyim ve akıntım başladı yani regl olmuş gibiyim öyle bir hiss var defalarca wc gidiyor geliyor bakıyorum korkuyorum 9 ay önce düşük yaptım ve karnımdaki şiş beni korkutuyor başına gelip de böyle birşey olmadı diyin lütfen bana ve düşük olucağı başka nasıl anlaşılabilir 🤷♀️
Nazciimm Suhammeh bazı bayanların her ay regl olacakmış gibi karın ağrısı olur. Benim de öyle sanırım 12 haftalığım regl zamanlarımda karnım ağrıyor ve akıntım artıyor. Bol bol dinlen sen Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah
Dilekemre Suhammeh ilk zamanlar banada öyle oluyodu her dakika adet oldum sanıyodum zamanla gecti agrılar ..kanama fln yoksa korkmayn bence
Hasarbusra Suhammeh yeni baslangicta oluyo oyle adet olucakms gibi rahim buyuyo bisey yok 14 haftaligim bazen an ve an banada oyle oluyo en cok bacaklarim agriyo bazen hatta ama geciyo hepsi
Damlademirr Normal canım benimde ilk haftalarda öyleydi sanki adet olcakmış gibi kaşıkta ağrılarım vardı
Suhammeh Dilekemre Handeay Nazciimm Damlademirr teşekkür ederim yazdığınız için kaç hafta ya kadar geçer peki böyle mi olucak devamli
Handeay Korkma canım ilk haftalarda öyle oluyor yatıp dinlen 2 haftaya hiçbir ağrın sizin kalmaz rahim geliştiği için ağrı çekiyorsun 😉
Dilekemre Suhammeh 7. haftamda gecti ara ara oluyo oda doktorum normal demisti zaten o yüzdn icinizi ferah tutun .. bu arada önemli degl cnım ne demek