Seray11ay Rüyamda kulağımda altın küpeler vardı kardeşim değiştirmek istiyordu küpeleri ama ben vermiyordum. Benimde daha güzel diyodum😅 ciddi anlamda yorumlarmisiniz😇
Nananan Seray11ay altın erkek çocuk hbri bildiğim kadarıyla eşim de oğluma hamileyken altın görmüştü bana sürekli bu çocuk erkek diyordu ve erkek oldu
Neferut Seray11ay Ben de kendi kafamda ve eşimin kafasında altın kral tacı görmüştüm. Erkek çocuğuna yordular doğru çıktı. Küpe olunca kız olur mu bilemedim benimki sadece kulaktan duyma bana söylenileni yazmak istedim.
Zezezeynep Seray11ay ben de hamile kalmadan önce ve kaldıktan sonra iki defa kocaman altın yüzük hediye alıyordum hamile olduğumu öğrendim ve ikinci rüyamdan sonra da cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim belki de ona işeret olabilir
Seray11ay Neferut teşekkürler canm. Benimkide kız ama internette erkek çocuğa işaret ediyor diyor anlamadım
Seray11ay Zezezeynep bende cinsiyeti daha ogrenmeden önce yuzuk görmüştüm parmağımda. Sonra birkaç kişiye söyledim rüyamı acaba etkisimi bozuldu. Dr kız dedi bana🙂
Zezezeynep Seray11ay ay bilmiyorum ben böyle şeylere pek inanmam aslında ama denk gelince şaşırdım ben sadece belki de sadece istediğimizi görüyoruz😂