Merhaba Kızçeler buraya kendi doğum hikayemi yazmak nasip oldu sonunda..
1 haftadır yalancı kasılmalarım olmaya başladı gece saat 11 de sancılarım başladı tekrardan ama yine yalancı kasılma diyip umursamadım uyumaya çalıştım ama sancılar gelip gidiyordu sürekli dakika tutmaya başladım 5 dakikada bir sancı vurmaya başladı emin olmak için biraz bekledim 5 dakikada sürekli geliyordu eşimi uyandırdım hemen söyledim oğlumu annemlere bırakıp gel doğum başladı dedim hemen hazırlığını yapıp gönderdim bende son ufak tefek hazırlıklarımı tamamladım eşim gelince duşa girdim hastaneye gittim hemen alttan muayene etti doktorum 3 cm açıklık var dedi nsteye alalım dedi nstde sancım 30 larda ama ben hissediyorum sancıyı tekrar alttan muayene etti 4 cm olmuş yatışını yapıyorum dedi hemen yatış işlemlerini halledip yukarı çıktım yukarı gidene kadar 5 cm olmuş evrak falan imzaladım nsteye bağladılar hemen sancım 30larda falan ama açıklık gayet güzel ilerliyor 6 cm olunca ebe suyumu patlattı sancılarım sıklaşmaya başladı yarım saat içinde tam açıklığa geldik sonunda bebeğin geldiğini hissedince eşime çağır bebek geliyor dedim muayene ettiler hemen çatala aldılar 3 ıkınmayla kızımı kucağıma verdiler azıcık yırtılma oldu 5 tane dikişim var onun dışında kızımda bende çok iyiyiz 5te hastaneye girişim oldu 7 buçukta kızıma kavuştum
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz🥰