orkidemm_ Helenaaa az önce anestezisiz şehir hastanesin de çektirdim 3 dk sürdü o kadar korkarak gitmiştim ki sadece bir anlık basınç hissettim o kadar bir de sonradan kanamam oldu gayet rahat çıkıp eve geldim çok şükür bence ağrı meselesi kişinin acı eşiği ile alakalı benden önce giren bayan çığlık çığlığa çıktı içerden
ghostty Helenaaa yanınızda birisiyle gitmenizi tavsiye ederim. Cünkü cıktıktan sonra biraz sersemliyor insan, kendine gelmesi vakit alıyor. Cok hafif leke şeklinde kanama, hafif sancı vs olabilir. Onun dışında hemen olup bitiyor.
Hayat70 Helenaaa Ben anestezili olmuştum tamamen baygındım çıktığımda acı ağrı hissetmedim.Tek sorun vajinaniza pompa gibi birşey takılı oluyor ne olduğunu bilmiyorum onu çıkarırlarken biraz acımıştı.😄
Helenaaa orkidemm_ ben biraz tedirgin oldum ondan dolayı anestezili istiyorum. Aslında bu perşembe şehir hastanesinde anestezisiz randevum vardı ama iptal ettşm başka hastane de yapıcam anestezili böylesi daha iyi çünkü çok stres yaptım
mickey orkidemm_ Acı eşiği ile ilgili değil de ne kadar tıkalı olması ile ilgili bir durum. Benim iki tüpüm de tıkalıydı. Basıncı verince ağrıya dayanamadım çok acı hissettim. Yapan doktor birini açtık o da yapışıkmış ondan kolay açıldı dedi. Diğeri açılmadı dedi. Seni zorlamak istemiyorum çok acı çekeceksin dedi. Diğer tüpü mü anjiyo operasyonu şeklinde açtılar başka bir bölümde
orkidemm_ Helenaaa inan senden beterdim araştırdım korktum yorumları okudum sadece az bir basınç hissettim o kadar yani şehir hastanesinin cihazı c kollu yani yeni cihazdı belki o yüzden ağrım olmadı bilmiyorum ama benim acı eşiğim de yüksek
Pinar6161 Helenaaa anestezili yaptırmıştım çıktıktan sonra biraz kanamam oldu. ağrım sancım hiç olmadı hatta arkadaşımla buluşup dolaşmıştım
Helenaaa orkidemm_ adınıza sevindim şanslısınız ama gerçekten randevu yaklaştıkça stresim de yükseldi kendim için en iyisi anestezili
orkidemm_ Helenaaa iyi ki de anestezili çekilmemişim adet ağrısının bir tık üstü oldu o kadar oldu bitti yani 3 dk özelde o kadar para vermeye de değmezmiş gerçekten çünkü çok çok ağrılı diyenler bence acı eşiği çok çok düşük olanlar
Helenaaa orkidemm_ zaten özelde yaptırmıyorum devlette yaptırıyorum. Dediğim gibi evet haklı olabilirsiniz ağrısı o kadar büyük değildir ama çok çok stres yaptım bende anksiyete var mideme ağrılar girdi gece gündüz bunu düşünür oldum. Kendim için tercih ettim ve şu an psikolojik olarak rahatladım
Edanur60 Helenaaa bende senin gibiydim baya korkuyordum ve miğde bulantısı agrısı stres falan yaşadım ve anestezili yaptırdım özelde iyi ki de öyle yaptırmışım küçük bi lekelenme bide adet sancısı bile demezsiniz sonrasındaki ağrıyı 15 dakikaya ayılmıştım odaya çıkarttılar zaten ve kesinlikle yanınızda birisi bulunsun içini ferah tut inşallah çok güzel geçer 🫶🏻☺️
pinarrcc Ben ilk küçük ilçede çektirdim anestezisiz baya adet sancısı gibi ağrım olmuştu 2.defa İstanbul ecomar çektirdim cihazları en yeni olandan dı hiç hissetmedim bile bitti mi demiştim