Kaçıncı postum oldu bılmıyorum ama bu durumdan epey muzdarıp durumdayım, yaza doğru evde susam gibi böcekler buldum erıste boceklenmıstı attım ve kurtuldum. geçen hafta evde bı kaç kelebek gördüm onemsemedım bılmıyordum ama erzak dolabının içinde ve dıbınde kurt gördüm sorun olduğunu anladım. erzak dolabını boşalttım atılacak olanları attım ama kurt görmeye devam edince butun erzakları, kapalı sekerlerı ve baharatları hep attım. Sadece yeni aldığım küçük suan tukettıgımız kuruyemiş ve tuz duruyor. Bıde kapalı pakette pudıng mavi haşhaş krem santı var başka da bır şey yok. Kurtlardan kurtuldum bır daha da gormedım erzak dolabı boş zaten yenı erzak baharat aldım, hepsını temiz kaplarına koyup defne yaprağı ıcıne atıp aynı hızla buzdolabına kaldırdım ve kullanmadığım sürece çıkarmıyorum anlık olarak alıyorum geri yerine koyuyorum. aslında böceklenme yapan seyı buldum sayılır manuel soğan dograyıcı ıcı hem boceklıydı hemde sarı renklı top top seyler vardı ondan da kurtuldum. Sarı güve tuzağı aldım 3-4 gündür kullanıyorum epey kelebek yapıştı ama sorun şu ki dün 10-12 tane kelebek pesınde koştum kınını öldrdum kımı tuzağa yapıştı. Nasıl yapıcam bıtmıyor hatta artıyor ama evde bısey yok erzak dolaplarına kadar cektık acaba kalanlar evde gezıyor olabılır mı böyle böyle bıtecek mı evımın diğer odalarında da gördüm hep ama genel olarak mutfakta çıkıyor. ılaclayamıyoruz da hamıleyım gıdecek yer yok daha ne yapabılırım güveler evde boş olan yerlere yumurta bırakır mı