68pembemavi01 İyi günler kızlar. Ara ara bebek toplanıyor gibi oluyor dkk sürmeden geçiyor.Çarşamba randevum var nst istesem yaparmı ki. Ve hastene çantam hazır değil.☺️
huzunluponcik 68pembemavi01 devlet mi özel mi 33 re devlete gittim nst istemedi söze tavsiyem bi an önce çantayı hazir etmeniz çünkü bir anda ağırlaşıyorsunuz ona bile halı kalmıyor insanın
Dilek0638 68pembemavi01 benim de oluyor doktora sordum günde 3-4 kere olması normal dedi 31 haftalığım ben de
Bihterrr 68pembemavi01 benim o kadar çok toplanmam oluyorki hatta son zamanlar bebeğin aşağıya doğru kendini zorladığını hissediyorum özellikle gece olunca ağrılarım başladı nstye bi girdim hiçbir şey yok. Onlar yalancı kasılmalardır bebiş doğmaya hazırlanıyor korkma ama hazırlığa başla 🤭
kubrasaritas Durumu anlatırsanız doktorunuz gerek görürse nst ister ama sancı gibi değil anlattıklarınız
68pembemavi01 kubrasaritas Burda okumuştum bebek toplanınca sancı oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
68pembemavi01 huzunluponcik Kıyafetleri eksik kıyafet alınacak canım devlete gidiyorum.alır almaz hazırlayacak çantayı 🥰
Retjza Durumunuzu anlatırsanız tabii NST cihazına bağlar. Bebek her topladığında sancı olmuyor, sıklığını takip ettiniz mi?
eea Ben de 32+3 haftalık hamileyim. Bebek toplanıyor dediğiniz nasıl bir şey. Benimki bazen bir sağ tarafta bir sol tarafta kalıp büyüyor ve o an çok canımı yakıyor hatta idrara sıkışıyorum bu durum sancı belirtisi mi?
68pembemavi01 eea Benim de oyle oluyor top gibi oluyor.Sancı nasıl geldiğini unuttum ilk doğumum da suyum gelmişti oyle gittim hastaneye 2.hamileliğim de nişan gelmişti oyle gittim hastane de başladı sancım.
kardelengurler7 68pembemavi01 benim doktorum cok ilgili gerçekten özel olsa bu kadar olur diyebilirim devletteki doktorlar biraz şans işi
68pembemavi01 Bihterrr kıyafet alınacak alım da hastane çantasını hazırlayacam canım inşaAllah benimki de bazen alta doğru baskı yapıyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸🤲