Mervealya1992 Gizemiii ilk bebekte 18 ikincide bakalım daha erken oluyormus sıan 13 lerdeyim ıcımde anlıyorum onun oldugnu tekme degılde suyun ıcınde uuzuyor balık gibi 😂 ama ıkjncı bebekte tecrubelıyıs tabi ilk bebekte biraz daha geç 18 li gibi tekme atar o ılk tekme dunyalara bedel ben yatarken eşime sarılmıştım sırtına tekme attı esım ordan hissetti dusunun cok guzelfi hala unutamayız
Gizemiii Nurcannnnby 17 olduk acaba ilk ya o yüzden mi tekme hissetmiyorum arada bir pıtır pıtır bişi hissediyorum sadece
1Demett 16-17 gibi hissettim ama hala daha tekmemi emin olamıyorum acaba bağırsak hareketimi diyorum ama onada benzemiyor 😀
Nurcannnnby Gizemiii evet ilk oldugu içindir benim üçüncü gebeliğim kilo faktörü de etkiliyor bazen ama ilk gebelik de bebek haraketleri mi anlamaya bilirsin 19 20 haftayı bekle canım daha net hissedersin bazen daha da geç olabiliyor 🥰
Bsk_cb Gizemiii 16 da çok çok az dokunuş daha sonra 17 18 e doğru arttı ilk gebelik bu arada hatta başta korkmuş çığlık atmıştım 😂doktorda o dokunuyor artık demişti
dderyaa 18 hafta itibariyle çok belirgin hissetmeye başladım şuan 19 haftalığım eşimde karnıma dokunduğunda hissedebiliyor, ama tabi benim 2. gebeliğim