Gulsah_Temtek 1 ay sonra ikinci oğluma doğum yapacağım inşallah bi sıkıntı olmaz ise gene normal doğum düşünüyorum ilki çok güzel geçmesine rağmen bunda çok korkuyorum sizin nasıl geçti ikinci normal doğumlarınız daha mı kolay daha mı zor..🥺🥹
132025 Gulsah_Temtek bende ikincide aynı korkuları yaşadım çünkü nası bi acı çekiceğimi biliyodum suni ile doğum yaptım 5te sancıyı hissetmeye başaldım 8de doğum oldu hem daha hızlı ilerliyo hem daha çabuk doğum oluyo şimdi üçüncüye gebeyim yine aynı korkular var bende
nazel123 Gulsah_Temtek benimde Ekim başı doğum ilki normaldi suni sancıyla 40+1de suyum geldi biraz zorlamıştı bakalım bunda nasıl olacak insallah kendi sancımız gelir kolay doğumlarımız olur siz tam kaçıncı haftadasınız yakın zamanda gittiniz mi kontrole pozisyonu kilosuna falan ne dedi doktor bende cuma gitcem insallah en son 31.haftada gittim Birde ilk doğumunuz nasıldı 😊
heyymomm Gulsah_Temtek sanırım ikincide başımıza neler geleceğini bildiğimiz için korkuyoruz ilk doğumum %85 pozitifti diyebilirim ama dediğiniz gibi daha doğuma çok olmasına rağmen korkuyorum düşündükçe hatta hamilelik sürecinden bile korkuyorum hemen bitsin istiyorum
Minalina Gulsah_Temtek bende 34 haftalık oldum ikinci gebeliğim ama korkuyorum sanki hiç yaşamamış gibiyim. Çünkü her gebelik ayrı bir hikaye ondan olsa gerek
nazel123 132025 kaçıncı haftalarda olmuştu doğumunuz suyunuz geldiği için mi suni sancı verdiler acaba
Gulsah_Temtek 132025 sanırım 10 tane de doğursak bu korku bizi bırakmayacak rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah 🥹🥹
Gulsah_Temtek nazel123 çok güzel geçmişti suni sancı ile doğum yaptığıma rağmen 31.hastada gitmiştim bende 1.850 gram dedi 48 cm boyu dedi duruş pozisyonu yön değiştirmezse normal gösteriyor
Gulsah_Temtek nazel123 evet bizimkini de 2 haftaya düşürdü doğum yaklaştıkça daha sık görmek istiyorlar suyu falan azalabilir kordon dolanabilir diye
Gulsah_Temtek RukiyeeeeeeAG rabbim sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah meleğimizi hayırlı uğurlu olsun ❤️🥰
iremd-1798 Gulsah_Temtek ilk kızımda ağrılar ve doğum toplam 5 6 saat sürmüştü ikinci doğumda ağrılar ve doğum 1 buçuk saat sürdü. İkinci çok ama çok daha kolaydı. İlkte suni sancı aldım ikinci de kendi ağrılarım ile doğum yaptım. İlkte suyum geldi açıklık yoktu denecek kadar azdı ikinci de acile girdiğimde 10 cm açıklığım vardı. Sakın korkmayın ikinciler daha kolay olur. Doktorumda ikinci normal doğumun olacağı için daha kısa sürer ve kolay geçer demişti öyle de oldu. Rabbim su gibi kolay doğum nasip etsin ❤️
Gulsah_Temtek iremd-1798 ay nasıl rahatladı içim allah sizden razı olsun rabbim bütün hamilelere kolaylık versin gerçekten her türlüsü çok zor çok teşekkür ederim size içimi ferahlattınız..🥰❤️
iremd-1798 Gulsah_Temtek Rabbim cümlemizden razı olsun tüm hamilelerimize su gibi doğum nasip etsin inşallah ❤️ içiniz hep rahat olsun sağ salim kolaylıkla evladınıza kavuşacaksınız dualarım sizinle 🤲🏼❤️
Gulsah_Temtek iremd-1798 Allah Senden hem bu dünyada hem ahirette razı olsun canım benim rabbim evlatların acısını göstermesin inşallah ❤️
iremd-1798 Gulsah_Temtek ay amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sizden de razı olsun hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah ❤️
melike2700 Gulsah_Temtek benimde üç ay sonra ikinci doğumum olacak bende çok korkuyorum normal benimde inşallah sağ saglim kucağımıza alırız bebisleri 🥺😊