Elizz344 Kızlar robot süpürge ile ilgili bilgi almak istiyorum yani mesela yere patates kızartması döküldü bunu normal supurgemiz alıyor robot supurgede alıyormu bazıları sadece ince tozları alıyor diğer süpürge gibi değil diyorlar simdi ben kararsız aldım acaba diyorum bunun yerine kolay hafif dik supurge mi alsam hani amacım sürekli büyük süpürgeyi açmak değil çünkü hergun neredeyse açıyorum birseyler çok dökülüyor fikirlerinize ihtiyacım var
Rumay Elizz344 robot net ,çünkü işi sen degil o yapıyor.ustelik cekim gücü de iyi bir çoğunun.haritalandirmasini iyi yaparsan harika bir yardımcı her yere giriyor.aman robota takılmasın diye daha minimalist ve düzenli oluyorsun + yatak baza altına giriyor filan evde zerre toz olmuyor.patatws kizartmasinij büyük parçalarını normalde süpürge ile de çekecek olsam önce elimde biraz toparlar sonra makineye çekerim.yemek masasının altını full çektiriyorum ben robotla.
Busekrtl Elizz344 Bence robot, büyük kolaylık. Ama patates kızartması dökülürse yere o patatesi bir zahmet sen al yerden 😂 Normal süpürgeye de çekmem ben öyle büyük parçaları o ne öyle kokar içinde kız
Nzkse Elizz344 benim robot var. Ama her döküleni de robota aldırtmıyorsun. Robot odayı baştan aşağı süpürüyor halbuki senin işini dökülen kısmın temizlenmesi de görecekti. Mutfakta bu sebeple Şarjlı süpürgeye ihtiyaç duyuyorum. İkiside olması lazım bence ikisininde kullanımı kolaylık veriyor ve farklı amaçlara hizmet ediyor.
Hync1 valla ben beko şarjlı dikey aldım çok memnunum kablosuz https://www.beko.com.tr/sarjli-dikey-supurge/powerclean-sd-8041-k-sarjli-dik-supurge-elektrikli-supurge benimki bu
merve_89 Robota karşı bende tereddütlerim vardı ama şahane bişey çok güzel temizliyor supurmesi efsane silmesi de fena değil günlük temizlik için güzel roborock mop kaldıran modeli var bende haritalamasi çok güzel hiç kafa karistirmiyor.Yemek sonrası modu var masanın altını çok güzel temizliyor. Patates kizartmasini supururmu bilemedim yağlı olduğu için ben onu supurmezdim mendillerle önce onu alirim
cakiripekkk merve_89 bende de aynı model var doğumdan sonra aldım kendime yaptığım en büyük iyilik bir de süpürdükten sonra halılarda bıraktığı izz aşırı tatmin ediyor beni😂💅
Eminekvnlk Robot süpürge o kadar işim kolaylaştıki diğerinde sen güç uyguluyorsun robotta sen oturuyosun o temizlio 🤣 patates kızartması düşürenler de bi zahmet yerde bırakmayı versin
Rumay Elizz344 Elizz344 bende dream D9 var siliyor süpüruyor, 3500 pa cekim gücü var. Çok memnunum.roborock kalitesinde.
Canan0305 Annelerim marka önerir misiniz ? Daha dün baktım. Elimde xiaomi var ama eski bi modeli pek memnun değilim. Şimdi xiaomi yeni model çıkarmış x20 plus olarak ve özellikleri gerçekten çok iyi. Sen çekim gücü güzel olsun hem mop yapsın istiyorum🌸
Nzkse Canan0305 ixaomi S10T kullanıyorum. Mop özellikli, 4 kademeli hızı var. 8500 Pascal. Ben genelde turboda kullanıyorum. Şarjı da bayağı iyi gidiyor evim 3+1 ve tüm evi turbo modla hallediyorum.
sibelgoksu Robot birinci tercih ama robotun giremediği yerler için kablosuz olsa daha iyi tabi koltuk üstleri yatak başlığı kapı arkası gibi..
Rumay Nzkse robota haritalandrma yaptırırsanjz sadece istediğiniz bölgeyi de süpürür.misal küçük bir alana ekmek kırıntısı doktuyse orayı supurtebilirsiniz
Zuleyha_18 Elizz344 ya açıkçası patates kızartmasını elimle almayı tercih ediyorum hiç supurgeye çekmek aklıma gelmedi 😅 patates kızartmasını çekecekseniz dik Süpürge alın 😁
No90 İkisinin de yeri ayrı. Bende viomi V3 var 4,5 yıldır çok memnunum aynı zamanda Dyson v15 var şarjlı ikisinin de yeri ayrı. Bütçe çok ayiramam diyorsaniz roborock vs yerine normal fiyatlı Xiaomi robot ve normal fiyatlı bir şarjlı dikey Süpürge alın.