duyguerdem0 Doğuma 66 günüm kaldı bugüne kadar özelde muayene oldum İstanbul’a yeni geldiğim için çok hastane bilmiyordum ama bazı sebeplerden doğumu devlette yapmak istiyorum önerebileceginiz devlet hastanesi ve doktoru var mı?Teşekkür şimdiden👼🏼🥰
AymiR Tuzlaya gelebilirsen tuzla devlet hastanesinde meral çevik Doğan var mükemmel doktordur kendisi❤️
duyguerdem0 Civcivlerinannesi muayeneye ne kadar önce başlamak lazım devlette doktor seçebiliyor muyuz şansımıza ne gelirse mi
Melek3675 Civcivlerinannesi bende onda takipliydim gayet iyi bir doktor ama doğuma denk gelmesi şans meselesi
Civcivlerinannesi duyguerdem0 çok önceden randevu talebi oluşturup sürekli bakmak lazım. Doğum da da şansına ne gelirse
kbratavn duyguerdem0 hayır herşey ücretsiz ama en az 4 defa muayne olmanız lazm takipli olmanız lazm acil bişi olduğunda takipli oldgunz yere gdin diyebiliyolar
kbratavn Ümraniye eğitim araştırma da doğum yapıcam 3 gün sonra sezeryan doğumm bar elif malcok birde fethiye hoca cok memnunum cok güzel ilgilendiler her defasında
kbratavn Civcivlerinannesi doğumda sansıma me gelirse aöa randevu almak çok kolay oranın takipli hastası olursan yarına bile bulabiliyosun