BehiyeGrel Hamişler artık sizde son haftalara geldiyseniz benim gibi sorular biriktiyse ; Nasıl emzirmek gerekiyor? Teknikleri? Anne sağlığı beslenmesinde dikkat etmesi gerekenler? İlk 3 ay önemli olan tüm olgular ? yardımcı olabilecek doğru bilgilerin aktarıldığı videolar makaleler vs. Bilenler ile ilgili izlediğiniz videoları link olarak paylaşabilecek yönlendirme amaçlı Bilgi sahiplerinin de yazmasını bekliyorum 🌸
Ozge11 BehiyeGrel güzel bir post olmuş canım.İnşaallah işimize yarayan bilgiler ediniriz.Ben Banu Çiftçi’nin videolarını izliyorum fırsat buldukça.
EbruPehlivan BehiyeGrel Üniversite arkadaşımın burdan hamile olduğunu öğrenmek 😊 mantıklı bir post olmuş bence başa tutturulmalı. Banu Çiftçinin uygulamasını ve oradaki makale ve videoları çok faydalı buluyorum bende
Cansn BehiyeGrel sağlık ocağınıza gidip ebenizden bu konular hakkında sizi bilgilendirmesini isteyebilirsiniz. Ben sağlık ocağında çalışıyorum. Ebe arkadaşlar bu hizmeti de veriyor gidip yararlanın sizde.
BehiyeGrel Ozge11 Açıkcası bende baktım ama YouTube video kaynıyor hangi birini izleyeceğini şaşırıyor insan @adm sabitler ise bilgi çoğalır diye düşünüyorum inşallah bende🤲
Ozlemsvr https://instagram.com/gultengokkus?utm_source=ig_profile_share&igshid=8rlwb3gw7v81 bana bir arkadaşım bugün bunu önerdi..
Ozlemsvr BehiyeGrel sanırım canım çok incelemedim. Videolarına bakmam lazım. Arkadaşın dediğine göre doğum teknikleri ve nefes tekniklerini öğretiyormus..
celileturk İnstagram Erhan Karaalp , Furkan Kayabaşoğlu birde AppStore ve playstore dan Banu çiftçi yi indirip bakılabilir
BehiyeGrel EbruPehlivan Ebruu sende mi hamilesin 🙈 Allah bağışlasın tatlım sağlıkla al inşallah🌸 Ya post faydalı da Bilgi akışı yok malesef ki😑
EbruPehlivan BehiyeGrel senin daha yakın sende sağlıkla kucağına al inşallah Allah analı babalı büyütsün 😊 biz daha yeni 3 ayı tamamlamak üzereyiz hayırlısıyla