01Hacer01 Benimminikim benimde 1 hafta geriden geliyor. Sat 10 Haziran 11 haftalık olması lazım 10 hafta çıkıyor. Doktor normal dedi ama beslenmem çok kötü birşey yiyemiyorum. Normale dönersem bebekte kendini hemen toplar gibime geliyor
Benimminikim 01Hacer01 beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde yumurta yemem kefir asla icemezdim o kadar çok kafama taktılar ki hepsini yiyip içiyorum hayırlısı olsun
Fatmanur12345 Benimminikim normalde 9 hafta olmam gerekiyor 6+6 yım telaş edilecek bisey değil geç döllenme olmuş dedi doktor bana
Benimminikim Fatmanur12345 etraftan küçük kalır kalbi durur gelişmez diyorlar doktoa sordum bunlar da bir ihtimal dedi iyice korkuttu
Gamze_gamze Benimminikim Ne alakası var canım ben de geç döllenme ile gebe kaldım aksine bir hafta önden gidiyor benim çocuğum
Benimminikim Gamze_gamze demek ki herkesin farklı bilemiyorum niye geride ama kötü alışkanlığım yok iyi besleniyorum böyle oldu
01Hacer01 Benimminikim dün gittim doktora, normal haftasını yakalamış, sizinkide yakalar zamanla çok fark yok
Benimminikim 01Hacer01 inşallah yakalar daha bizim 2 hafta geride görünüyor kan degerlerim de çok düşük çıktı onun da etkisi vardır diye düşündüm