uduygudmrhn Gamzearin eğer canınız tatlı çektiyse tarçın ile tatlandırın yiyeceklerinizi. Çiğ badem de açlığı yatıştırıyor.
Deletedmom128 Gamzearin Süt . İçine biraz tarçın atın. İştahınızı dengeler. Hemen uyumayacaksanız bir adet meyve de olabilir. Elma, armut, portakal gibi
Betyy Gamzearin Minigimgeliyor meyve akşam saatleri yenmesi uygun değil cnm benimde düşük sekerim var gündüz saatleri yemem öneriliyor. En güzeli sebze salatası yada 1 kase yoğurt.
Hamiayto Gamzearin Hayır ben hep tarçınlı süt ve tarçınlı meyveli yoğurt yiyorum iki aydır diyet yapıyorum şekerim yüksek benimde diyetisyene gidiyorum
uduygudmrhn Gamzearin tarçından hiç korkma azı karar açlığın yatışsın. Akşam saatlerinde meyve, unlu mamül tüketmemeye çalışırsan elinden geldiğince iyi olur. şeker zaten durup durup seni acıktıran. Az daha diren bitecek elbet ozaman ne istersen yersin.
Betyy Minigimgeliyor normal şekeri dengeliyor cnm ama seker hastalığında sıkıntı bende de düşük seker olduğu için oda riskli yüksek de riskli akşam saati önermiyorlar.
Hanus Gamzearin Bir dilim peynir+ tam buğday ekmeğinden bir parça. Tatlı yemek yerine tuzlu tavsiye ederim
Hanus Usakli64 Seker seni tok tutmaz canım. Peynir yemelisin, bende acıktıgında tek o bastırıyor. Ya da zeytin atıyorum ağzıma
Goncaaa Dayanamadım bende yumurta haşladım yedim şimdi 😬 Normalde de sadece sarısını yiyebiliyorum diye iki tane haşladım beyazları eşime verdim sarılarla dürüm yaptım eşimde şaşırdı o kadar nadir yiyorum ki yumurtayı 🙄
peperutka Gamzearin Ben salata yiyorum genelde.Tok tutuyor en azindan.Ya da tarcinli süt.Ya da bir dilim tam bugday ekmegi peynirle tostta yapabilirsin