Yazgul_kurt22 Arkadaşlar 33+2 haftalık hamileyim haftasını yakalamadiysa 1 hafta önden gidoyor dün nişanın geldim kan yoktu daha önceki gebeligimde kansız gelmistiki herkezde zaten kanlı geliyormuş nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum olur acabe
Mervesoku Yazgul_kurt22 bazen hemen bazen haftalar sürüyor. Tek nişan ile doğum başlamayabilir. Sancılar da olması lazım
Yazgul_kurt22 @Mervesoku anladım aslında dün gece hiç yatamadım ama şu an o kadar fazla yok sancım zaten hemen’de hastaneye gitmek istemiyorum sanciyi evde çekmek istiyorum yatarak sancı çekmek zor oluyor cunku
Semyil Yazgul_kurt22 canım içinde bulunduğun hafta daha erken en azından doktora gidip nişan geldiğini söylesen ciğer geliştirici vs yapılır veya sancın açılman olmasın diye ilaç verilir. Doğurur muyum doğurmaz mıyım diye beklemeyip hastaneye gitmelisin
Gmz_ackgz Benim ilk gebeliğim 33+4 de sonlandı suan ikinci gebeliğim 34 hafta iken nişanım gelmişti bugün 38+0 ım hala doğmadı sen düşün canım o hiç belli olmuyor inan
Yazgul_kurt22 @Semyil randevu.almistim zaten gidince söyleyeceğim ama daha önce sorduğumda ciğer geliştirici yapma gereği duymamıştı belki bu sefer yapar