myangelson Ebrarckdr ben gece içince iyi oluyor 2 tane birden gün içinde içince fayda görmedim pek 🥲 bir de aşırı uyku yapıyor gün içinde içince 😅
Anneoluyorumm00 myangelson afiyet olsun kuzum hamileliği özledim 😂 üstelik hiç birşey ilk üç dört ay yiyemedigim hâlde 😁🥰
Ebrarckdr myangelson Evet genel olarak bende hep öyleyim ama ilaçtan kaynaklı olduğunu anlayamamıştım.Zaten sürekli bir halsizlik vardı🙃
myangelson Ebrarckdr hii anladım o zaman doğru öyleyse normal, hamilelikten sanilma ihtimali yüksek tabi 😅😅
Alkar myangelson çok haklısınız ben şeker testi yapmaya gittiğim günün gecesi 4 dilim baklava yemiştim ve saat gece 11 de ama şekerim çıkmadı çok şükür
myangelson Dilekulgtt bana hiç öğün vermediler valla 😂 3 ana öğün var ama ara öğün saymadım hiç aciktikca meyve kuruyemiş falan yiyorum 🥲
BetulSahin5444 yavrucakannesi Avakadoyu çok severim ama bu aralar bulamıyorum ya gelmiyor markete bir ara A101 e 18 liraya gelmişti inanmassiniz üç taneyi bir günde yedim bana tadı yağlı ceviz gibi geliyor çok severim
Deletedmom_116 myangelson Yiyemiyorum yiyemiyorum açım açım 🤣🤣Herşey midemi bulandiriyo sadece tarhana yiyorum çatır çutur 🥹🤣Afiyet bal şeker olsun sanada bebişede
Gamze_gamze Deletedmom_116 Çok meyve yemek amniyon sıvısını artıyormuş bilmem ne kadar doğru. Ne güzel yiyordum ben