Srplomrk Varmı benmle aynı durumu yaşayan adet tarihime göre 34 haftalık ultrasona göre 37 çıkıyor bebegim şuanda 3 kilo kafalar karışık haliyle akciğer geliştirici iğne vuruldum yarında2 tane vurulcam 9 eylülde sezeryan olarak knştuk ?
Nnk87 Srplomrk iki gün sonra 36 haftalık olucam bebeğim 37 ile uyumlu. 38 de alırız dedi bana da. 39 la uyumlu olduğu için sanırım.
LinamAsyam Srplomrk Şimdi sen 36 olarak mı doğum yapmış olacaksın 39 olarak mı doğum yapmış olacaksın bunun hakkında bir şey dedi mi benimki de senin gibi önden gidiyor Ama adet tarihini baz alacağız diyor kafam karıştı
Jasmine_can Srplomrk bugün muayene vardı. Ultrasona göre kafası 3 hafta önde dedi. Normalde 33 hafta bitti. Herşey normal, sağlıklı diyor. Sadece normal doğum yapıp yapamayacağım belli olacak diğer kontrolde.
Srplomrk Nnk87 ama benim 3 hafta önden gittiği için kafamız karıştı aslında şuan 34 ama 37 olarak çıkıyo normalde 36 da alıcak neye göre hesaplama yapıcaz onu çözemedik
Duyguaksoy Srplomrk bende ilk tedirgin oldum ama korkulacak bişey yok normal dedi canım herşeyi de güzel ilerliyor şuan şükür bebişte bi sıkıntı yoksa takılma 🧿
Srplomrk Duyguaksoy şükür bi skntı yok geçen sene 38 haftalık kaybım var o yüzden endişeleniyoruz oda 2 hafta önden gidiyodu çnkü
Srplomrk LinamAsyam 36 olarak baz alıyo yani son adet tarihi olarak baz alınması gerekiyormuş ultrason yanıltabliyor bazen bizi dedi yani ne yapacagımızı şaşırmış durumdayız
Srplomrk Duyguaksoy amin inşallah canım rabbim zamanında sağ salim herkesin evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inş