Gorkemm Eylullxx benim 55 gün gösteriyor ama oğlum 42. Hafta da geldiği için uygulamadaki güne pek güvenmiyorum 😂
E_E1996 Eylullxx son 49 🥹 benim gibi olanlar durumunuz nasıl benim akıntım var ve vajinamda bı ağrı baskı şiş saplantısı gibi
ylmzm E_E1996 benim de akıntım yoğun öksürük de var hastayım sık idrara çıkıyorum. Çok terliyorum bir de. Halsizlik ve yorgunlukta var çok da duygusalım her şeye ağlama modum mevcut 😔
E_E1996 ylmzm aynen öyle yaa ağlamaktan helak oldum artık sırtım çok ağrıyor terliyorum bilmiyorum çok Zor geçiyor bu gebeligim sıcaklardan mi bilemedim
gamisel gktgmom Kızlar 12 haftadır yüz felci geçiriyorum hala düzelemedim nolur dua edin banada kimisi doğumda geçer diyolar tahlillerim herşeyim temiz çıktı ama sağ tarafım oynamıyor😔
esraserdar34 Geg65 bugün doktor randevum vardı sizinle aramızda 1 gün var doktor hint yağı, çörekotu yağı sabah akşam kullan dedi sancı ve açılma içinmiş
Fulyalife Tugcecimbisn ne güzel,bakalım ne zaman kavuşacağız bebislerimize😍heyecanlı güzel bir bekleyiş 🤗inanın gün gün takip ediyorum günler geçmiyor sanki