Siyahimsi Detaylı ultrasonu yaptırıp memnun kaldığınız doktorları yazar mısınız çok memnun olurum İzmir’e yeni taşındım. Hiçbir bilgim yok
heyben Siyahimsi ben yaptırmadım ama Sermet hocayı önerdiler. kendim Manisa’da Tülay hanıma gideceğim arkadaşlarım çok memnun kaldı
Caglab Siyahimsi Sabahattin Altunyurt. Memnun kaldım ben.bebeğin konumu uygunsa 15 dkda hemen bakıp bitiriyor.işinde çok usta.
Ezgiboz35 Siyahimsi Mete ergenoğlu bayraklıda, cihazları çok kaliteli bebeğimin yüzünü en net orada gördüm. Kendisi de çok şen şakrak ve ilgili bilgili bir doktor
Filiz3535 Siyahimsi Dr Soner recai öner . Özel muayenehanesi var fiyatı da bi cok yete göre uygundu ben yaptırdıgımda . Çok ayrıntılı bakıyor gerçekten ve cok uzun yıllar tepecik ege dogum evinde çalışmış
2princessmother Benim doktorum barış Büke aşırı derecede memnunum 29 haftadır birlikte ilerliyoruz. Araştıra bilirsiniz merak ettiğiniz birşey olursa banada sorabilirsin 😊🌸
Minisinyolculugu123 Siyahimsi Ümran Özer Carrell kendi kliniği var Şirinyerde. Kızımada ilk günden doğuma kadar gittim ikinciye hamileyim yine gidiyorum yaşı tecrübesi bilgisi harika. Bugün kontrolüm vardı bir ay sonrada detaylı ultrason yapacak kendi yerinde fiyatıda 2500