Srp53 gunesinanneessi üzüm yaprağı mı ? Ay burda marketlerde satılanlar çok kötü ya kalın hep sarıyorken illet okuyorum.
Biricik2602 Srp53 internet üzerinden satan yerler vardır araştır istersen geçen gün bnm de canım çok istedi ama bulamadım bn çevremde
gunesinanneessi Srp53 evet benim görümcem Manisa’da yaşıyor. O gönderiyor sağ olsun marketten almıyorum hem pahalı oluyor hem çok kalın damarlı oluyor.
Medinedemrl Srp53 dün ıspanak yemeği, mercimek çorbası yaptım. Bugün de kurbandan kemikli et vardı onu haşlama yapıp yanına pilav cacık la günü kurtarmayı düşünüyorum
Srp53 Simge22 yok kız burda bakıyorum işte 😀sağ olsun herkes yazmış bir şey 🥰 sebze ağırlıklı olması önemli benim için. Aam bi canım içli köfte çekti 😆
Srp53 myangelson ne güzel yaaaaa. Ben rizeliyim ana bana nene hep Rizeliler. Balık ve çeşitleri, kara lahana, turşu kavurma böyle saçma sapan şeyler var. İnsanlar hamileliklerinde kara lahana çorbası aşeriyorlar düşünün. Görmemişiz ki bir şey 😆
Srp53 kindacute kırmızı et ben çok tüketemiyorum kuşbaşı olarak. Anca köfte falan kuşbaşı olacaksa da yağı olmayacak tiksiniyorum yoksa. Ve genellikle oluyor 😆
Medinedemrl Srp53 yok valla hatay da yaşıyorum ben 2 3 gün önce almıştı eşim manavdan. Zamanının olmadığını bilmiyordum ama çoğu yerde bulunuyor burada.
Srp53 Biricik2602 instagrams köylü kadınların sayfalarına denk geliyorum güzel gözüküyor aslında gösterdikleri yapraklar deneyeceğim bir 🤷♀️
myangelson Srp53 ahahahaha 😂😂😂 bizim de tam Karadeniz olmasa da baba tarafı Sakaryalı bizim oralardan biliyorim kara lahana çorbası , sarması. turşu kavurması falan 😂 ama adana yemekleri bambaşka gerçekten 🙈😂
Srp53 myangelson tam Karadeniz olunca düşün bir de 😆 evet üniversitede ev arkadaşım adanalıydı. Yemek deyince o taraflar yani. Buralarda gerçekten bir şey yok insan sayarken doyuyor orda 😆
Eylem_96 Srp53 Aşırı güzel oluyor nefis yemek tarifleri sayfasından aldim bende tarifi kabak sevmeyen bile bayılarak yer. Eşim bile bayildi
Srp53 Eylem_96 ben de görmüştüm orda aslında kabak yemeyi düşünüyordum bugün lifli diye. Beşamel sos da bozmaz herhalde içeriğini sanırım bugün bunu deneyeceğim.
myangelson Srp53 katılıyorum zaten kim benim, annemin yemeklerini yese bayılıyor pek yemedikleri için 😅