Mrvsmt2502 Iraz kalp atışım hızlandı buda beni mefessiz bırakıyor birde bazen kasık batması yaşadım şuanlık başka belirtim olmadı ☺️ teşekkür ederim
Ebru1234 Mrvsmt2502 yaa hayirlii olsunn 😍saglikla kucakla insallh. Belirtiniz var miydi benim bat da 28
Mrvsmt2502 Ebru1234 kalp atışım hızlandığı için nefesim yetersiz kalıyor bide bel ağrım oldu 🥰 sizin var mı belirtiler
Tubili33 Mrvsmt2502 önemli olan betanın kaç olduğu değil artış düzeyidir canım 😊 iki günde bir en az iki katı artmış olması lazım o yüzden kıyaslama yapman doğru olmayabilir ☺️
Ebru1234 Mrvsmt2502 5 haftalikken 1550 cikmisti ama benimki gec döllenme olmuştu. O zaman kese de gorunmemisti
Hempol Ebru1234 benimde bat bugün ilk gebeliğimde yaşadığım bütün belirtileri yaşadım ama test yapmadım pozitif çıkar diye hem korkuyorum hem de pozitif çıkmaz diye korkuyorum 😅
Ebru1234 Hempol ayni ben 😃 ben test bile almadim daha. Yarin benim adet test alasim bile gelmiyo nedense
Mrvsmt2502 Tubili33 biliyorum ama merak ettim işte ☺️ bu sefer geç öğrendim kızımda 2 haftalıktı bunda 4 haftalık. Kızımın değeri yeni yeni artmıştı o yüzden merak ettim 🥰
Mrvsmt2502 Ebru1234 benmde kızımda erken öğrenmiştim bu haftalarda kaçtı bilmiyorum o yüzden merak ettim
Elatalay Ebru1234 benim bat yarin.kizim rahatsiz hastanede yatiyoruz.bnde bagirsaklari bozmusum dedin kan verim acilde az once cikti betam 78 cikti 2 gun sonra tekrar veririm nasilsa buralardayim 🙄
Ebru1234 Hempol biraz daha bekle canim 2 gun sonra tekrarla bakim. Benim ilk gebeligimde 1 hafta sonra testte cikti