Dilandefne Ktsynr yok diaformin hap verdi insülin başlatacak kadar yüksek değil dedi doktor yükselirse insülin veririz dedi şuan 39 haftalığım çok şükür hep aynı kaldı yükselmedi
Mzzz e_blue_sky_a meyvede şeker olduğu için yasak olabilir mi ??? Kimse kafasına göre diyet uygulamıyor
Ayaz_Aybars_mom Mzzz sadece meyvede degil ki benim domates bile firlatiyordu sekerimi bugday ekmegi vardi 1 dilim o bile yukseltiyodu dusunun yani sacma olmus yorumu arkadasin biraz
e_blue_sky_a Mzzz siz gebesiniz gebelerin şeker diyeti farklı olur. Diyetisyen vermeli. Benim gebelik şekerim vardı ve diyetimde meyve de vardı. Cemil tascioglu hastanesi dahiliye + diyetisyen + perinatoloji gözetiminde. Salatalık ta da şeker var herseyde şeker var
Mzzz Ayaz_Aybars_mom aynen öyle banada garip geldi yani kimse burda kendi kendine diyet yapıp bu zulmü yapmaz kendine
Eylullina-geliyo Gebelik şekeri olan biri olarak yazıyorum, meyve olarak diyetisyenim sadece elma armut ve ayva verdi onun dışında bütün meyveler yasak dedi .Çünkü en çok şeker meyvelerde varmış.
Arven-Doruk minikmucizem20 meyve yedikten sonra yaninda tarcinli yogurt yiyin seker dengenizi saglarsiniz ve sonrasinda olcun sekeriniz yukselmeyecektir. Doktorumun onerisiydi sizinle paylasmak istedim. Ama yarimi gecmemesi gerekir meyvenin.
Eylullina-geliyo minikmucizem20 bence diyetisyen yada doktorunuza danışın bir sakıncası yoksa yiyebilirsiniz. Benim canım karpuz istiyor doktorum izin vermedi mesela doğuma kadar az daha sabret canım dedi🙈
Ayaz_Aybars_mom Mzzz ben ilk gebeligimde yaptim cok zor hergun parmak del ölcüm yap insanin parmaklari delik desik kaliyor ama hersey evladim icin diyosun allah sabir veriyor bide insulinlik anne adaylari var rabbim asil onlarin yardimcisi olsun göbekten nasil canlari yaniyodur allah bilir rabbim sabir kuvvet versin hepsine
e_blue_sky_a Mzzz sen post sahibi değilmişsin ben seni post sahibi sandım pardon. Afiyet olsun ne yersen ye bana ne
cLearQueen Ayaz_Aybars_mom amin Allah razı olsun. Gunde 3 kez insulin 1 kez oksapar igne vuruyorum kendime. Gercekten zorun da zoru var.
Ayaz_Aybars_mom cLearQueen rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu acilar gelip gecici evlat gittimi geri gelmiyor
Ayaz_Aybars_mom cLearQueen 2 kimyasalim var biri 4 biri 9 haftalikti dustuler psikolojikmen hala korkularla hamilelik yasiyorum suan 14.haftama yaklastim nasip artik
Ayaz_Aybars_mom cLearQueen ins bnde sole 38 40 lari gorurumde oglm 34 haftalik dogdu bide erken olsn istemiyrm doguramuyorum diye post acanlara imreniyorum acikcasi