bdlakbrn Merhaba kızlar, 7+5 haftalık hamileyim, bir haftadır yumurtadan aşırı şekilde tiksinmeye başladım yiyemiyorum. Düşük riskim de var, bu durumun bebişe bir zararı olur mu
ceren-123 bdlakbrn Merhaba 🫰🏻 17+4 olduk bugün 🌸 Yumurtadan bende tiksinme aşamasındayım ama bebeğim için kendimi zorluyorum baharatlar tereyağı biraz tadını değiştiriyor ,deneyin isterseniz 🌸
eminece93 bdlakbrn 12.haftaya kadar bebek yediklerinizde cok etkilenmez . 3 aydan sonra beslenmenize dikkat etmeniz gerekir. Ben 3 aydan sonra 1.5 ay et kofte balik vs yemedim tiksindim doktorum birsey olmaz bebek senin mevcut rezervlerinden yiyor dedi esim baski yapiyordu yemem icin ona bile esinin kusmasi daha kotu o yüzden yemesin en azindan icinde birseyler kaliyor dedi
fairytale_ bdlakbrn benim alerjim oldugu ıcın yumurta hıc tüketmıyorum 22 haftama gırıcem cok sukur ıyı ılerlıyoruz
nazel123 Çok normal canım ilk zamanlar vücudundakilerden besleniyor sonrasında yediklerinden diye biliyorum ben iki gebeliğimde de üç dört ay suyu zor içtim hep kusuyordum
gunesinanneessi bdlakbrn bende 12+3 geçen haftaya kadar kırmızı et yumurta tavuk yiyemiyodum. Yumurtaya başladım çok severek yemesemde bebeğim için yiyorum. Et tavuk hala aynı yiyemiyorum kokusu bile midemi hem bulandiriyo hemde ağrı yapıyor mideme inşallah benim de geçer amaa sanmıyorum.
gunesinanneessi bdlakbrn malesef öyle yaa. normalde yumruta çok severim. Tavukta, kırmızı ette şuan nefret ediyorum tiksiniyorum yoğurttan bile tiksiniyorum zorla yiyorum bazen o da.