Caglacolak5237 zlemceylan adet gününü bekle. Benim erken gebelik testlerinde çıkmıyordu ama hamileymişim
Ebaki Kubraylvc şimdi sonucunu al o doktorun gözüne sok cnm bizede aynı demisti ama eşimde sorun vardı bir sene sonra olmuştu ilk oğlum neyse sağlıklı bir gebelik gecirrsin en güzel şekilde inşallah 🤲🤲
Kubraylvc Ebaki aynen öyle canım zaten doktorların acımasızlığı laporoskopi yaptır dedi 100 binden başlıyordu boşu boşuna o kadar para verdirecekti bize
Ebaki Kubraylvc yuh ya hepsi para almak için çalışıyor resmen ilgi alaka sıfır neyse ki Rabbim mucizesini verdi sana cnm 🤲🤲🤲
_mavii_ Kubraylvc benim regl 5.gün gecikmedeyken bile silikti, o gün kan verdim ve sonra da idrar testi yapmadım zaten
Ecekrk Kubraylvc adet tarihi gelmeden yapılınca böyle oluyor sanırım çünkü bende adetimle aynı gün yapmıştım böyleydi ertesi gün test verdiğimde 405 çıkmıştı değer ona rağmen silikti sizde 26ymış silik çıkması çok normal hormon arttıkça rengide koyulaşır
Moz Hasret18ayaz orasını bilmşyoum kistim patlamış rahmimde kanama varmış rapor aldım evde yatıyorum şuan.Çarşamba betam yine 2 katı artarsa cuma keseyi görmek isterim dedi ama bilmiyorum içim şuan kaos yani