Kubraylvc Kızlar cumartesi günü silik çizgi ile kan verdim 26 çıktı bugün tekrar verecem ama test hala tam koyu olup ikisi aynı kırmızılıkta değil acaba kimyasalmı koyulaşmıyor takip eden tam aynı koyulukta çıkan varmı
Hasret18ayaz Kubraylvc bende ilk 26 ile ogrenmistim birazda erken öğrendim 18 Ağustos ta adetime 7 gün kala şimdi bat geçti en son yaptığım tam kıpkırmızı değildi ama gayet netdi cumartesi beta HCG 163.2 cikti
Sila41_ Kubraylvc hayır içine korku koyma sakın 2 günde bir artıyor erken öğrenmişsin sadece bende adetim 3 gün gecikti 74 ile öğrendim 2 gün sonra 190 oldu
_mavii_ Kubraylvc benim regl 5.gün gecikmedeyken bile silikti, o gün kan verdim ve sonra da idrar testi yapmadım zaten
Kubraylvc Hasret18ayaz yaaa öyle mi 2 günde test sanki ikisi kıpkırmızı çıkması gerekıyor diye bekledim biraz da tedirgin oldum kimyasalmı diye daha önce yaşadığım için korktum bugün kan tekrar verecem
Kubraylvc Hasret18ayaz Bu ilk gün bat günü Bu ikinci gün kanda da 26 çıktı Bu 3.gün yani suan yaptım ben mi evham yapıyorum koyulaşmadı mı diye 🥹
zlemceylan Kubraylvc yaa hayır koyulaşma var canım benim ama çok koyu değil şu an beta düşük olduğu için 2 katına bile çıksa yine düşük olarak artıyor o yüzden pek görünmez o kadar koyu
b-bg Kubraylvc ben keseyi gördükten sonra da yaptım test sürekli hiç koyulaşmıyodu hatta negatif çıkan bile oldu kalp atışını duyunca yapmayı bıraktım şu an 21 haftalığız
Kubraylvc Hasret18ayaz düzenledim 3 tane olarak attım bakarmısın peki bu iki testın arasında kaç gün var buna göre kan sonucun kaçtı 🫣
Hasret18ayaz Kubraylvc 2 gün var testler arasında ben böyle.bir konu açmıştım orayı okuyabilirsin testler hemen tam koyulasmiyor
Kubraylvc Hasret18ayaz yaaa hemen bakim ay aşırı evham yaptım ama normal demekki sabahki baya koyu oldu acaba kan yükselirmi kimyasal mı diye korktumda iki güne koyulaşmış duruyor inşallah kanda öyle olur peki keseyi kacgun sonra gördün
Kubraylvc Sila41_ evet evet bide daha önce yaşadım kimyasaldı o yüzden korktum canım teste devam ettim ama boşa evham galiba baya koyulaştı sabahki testım
Sila41_ Kubraylvc mutlaka kan ver idrar önemli değil artık kanda 5 in üzeri pozitif, kadın doğuma gittin mi peki
Kubraylvc zlemceylan bugün 48.saatte tekrar kan verecem 2 güne bir vermem gerektiği için 26 dı iki katı olsa 55 falan olması lazım bende hemen kıpkırmızı mı olsa diye bekledim evham yaptım kan verdiğim gün gölgeydi aslında bugün baya baya iki çizgi de ama benim paniğim kuzum 🫣
zlemceylan Kubraylvc olsun güzelim anlayabiliyorum seni şu an ama kötü düşünme yani o koyuluğu tamamen görebilmen için 400-500 değerlerde olması gerek bence ama senin normal şu anda için rahat olsun ♥️
Hasret18ayaz Moz en son c tesi kan verdim 163.2 çıktı c tesiden 3 gün önce 74.88 di cuma günü kese görmeye çağırdı sabırsızlıkla bekliyorum
Moz Hasret18ayaz hadi inşallah sağlıkla kavuşun ben de kan verdim yine görünücem.Bakalım umudum hem var hem yok
umut0808 Adet gecikmesinin 3.günü netti bu senin yumurtanın ne zaman çatladıgı ve döllendigiyle alakalı bir durum
Kubraylvc umut0808 yumurtlama adetin 21.günü gördüm geç yumurtlamam oluyor çünkü muhtemelen dediğiniz gibi adetten çok öncede kıpkırmızı gören var erken yumurtlama görenler