minikmucizem20 Elimi uzatıp dolaptan tencere çıkardım dolabın boyu yüksek ama yetişmeye çalıştım sonra aklıma geldi bişey olur mu çok korkuyorum
Badehandekuzey minikmucizem20 bacım ben hergün yapıyorum boy kısa dolap yüksek sürekli sandalye çekmiyorum napim😂
Starkmama21 minikmucizem20 birşey olmaz alalhın izniyle her insan , her hamilelik bir değil .ben cam sildim ,koltuk teziledim ,aklına temizlkle ilgili ne gelirse yaptım çok şükür birşey olmadı 🤷♀️🌸
ikiprensesbebiissss minikmucizem20 her dakka 10 kilo bebeğimi indir kaldır yapıyorum uzan eğil her şey var bende 😄😄😄
minikmucizem20 Eluf hamileliğimde korkuyorum ya bişey olacak diye elimi uzattım diye sabahtandır kötüyüm
Badehandekuzey minikmucizem20 evet 17 haftalık ilk ay bilmeden perde astım koca salonun halıları dubleks evim yukarı taşıdım yıkadım. Allah koruyor korkmayın canım o yüzden dedim
Meltem_06 Merak etmeyin hiçbir şey olmaz, hurafe onlar , benım doktorum eğilme uzanmak gibi şeylerin kese içerisinde olan bebeğe asla zarar vermeyeceğini söyledi. Düşününce de çok mantıklı 🤣
minikmucizem20 Meltem_06 benim annem 6 aylıkken cam silmiş elini uzatmış bebek düşmüş ondan elimi uzatmaktan korkuyorum
ikiprensesbebiissss minikmucizem20 18 haftalık hamileyim kilosunu bilmiyorum bitane daha bebeğim var o 10 kilo
Marlaa Geçen gün bir uzmanın konuşmasına denk geldim . Diyor ki halihazırda sağlıklı ilerleyen bir gebeliğin yukarı uzandı diye ya da pazardan marketten poşet taşıdı diye sonlandığını hiç görmedim . Merak etmeyin bebeğiniz zaten sağlıklı ise tutunacaktır ağır kaldırmanız (50 kg dan bahsetmiyorum tabi makul ağırlık) ya da yükseğe uzanmanız temizlik yapmanız düşük oluşumuna neden olmaz tabii ki bol bol dinlenin ama yapmanız gerekiyorsa da vicdan azabı çekmeyin ben de uzanıyorum belli seviyeye kadar ağırlık kaldırıyorum bebeğim hala benimle sizinkine de bir şey olmaz inşallah
BeyzaGnes12 minikmucizem20 sağlıklı bir gebelikte bir problem olmayacağıni söylüyor doktorlar.. bende el mahkum yapıyorum 😅 işleri yapacak adam yok napalim.kazasiz belasız 36+6 haftaya geldim