Bulute 12haftalık hamileyim 6 saat araba yolculuğu yaptığım gün kasıklarımda Ağrı vardı biraz atttı ve alt karnımda sertlik oluştu korktum uzandım dinlenince geçti şimdi de karnım yumuşak acaba ters bir şey mi oldu başına gelen var mı
Yeniyeniden Bulute kanama yoksa sorun yok 15 hatlftallikken 12 saat yola gittim sınırda o sıcakta 5 saat bekledim 1 gun ara ile turkiyeye geri dondum dönerken o kadar yol geldim birsey olmaz kanama yoksa
Aslanmom1 Bulute Çok oturduğunuz için ağrınız olmuştur korkmayın. Ben de uzun süre oturursam ya da ayakta kalırsam o gün ağrılarım oluyor. Bir kez kalp durması yaşayınca maalesef hep diğeri de aynı olcak gibi düşünüyoruz bende yaşadım aynı şeyleri. Ama hareketini hissetmeye başlayınca o korku geçiyor ☺️
Pelinaltnl 2 saatte bir durmadınız mi doktorum bana 2 saatte 1 durup 15 20 dk yürümelisin demisti hep aynı şekilde durmaktandir o sertleşme sorun olacağını zannetmiyorum, ayrıca içinde dert olarak kalacaksa hastaneye git hem bebisini görmüş olursun🩷
Bulute Yeniyeniden kanamam yok ama progestan kullanıyorum zaten daha önce de 9.haftada kalbi durmuştu hiç kanamam olmamıştı ondan korkuyorum birazda