defneaslanmom İzmir’de yakın zamanda detaylı ultrason yaptıran varmı acaba.Devlet hastaneleri yapmıyor artık.Alsancak mr en uygunu gidip de memnun kalan varmı ya da başka bir yere gidipde memnun kalan varmı çok araştırdım ama fiyatlar çok uçuk malesef
Topraksmom defneaslanmom Ben konakta dr soner recai önere gidecektim 2750 ücreti, ama sonradan vazgeçtim kendi memleketimde manisa’da oğlumda da gittiğim doktoru aradım fiyat aldım 1500 deyince oraya gideceğim, soner bey fikir olabilir sizin için de 🙏🏻
Lilamorr06 defneaslanmom bende sabahattin altinyurt a gittim 2 buçuk falandı tam net hatırlamıyorum. Temmuzda gittim bu arada
Filiz3535 defneaslanmom Dr Soner recai öner . Özel muayenehanesi var fiyatı da bi cok yete göre uygundu ben yaptırdıgımda . Çok ayrıntılı bakıyor gerçekten ve cok uzun yıllar tepecik ege dogum evinde çalışmış
Ruhsar35 Ben yaptıralı çok oldu ama alsanvakta kliniği var prof doktor sebahattin altunyurta yaptırdım zaten prof hoca olması süper bişey ful Konsantre muayene zamanında onu önerebilirim ama prof olduğu için fiyatlqrı uçuk olabilir bir sor istersen canım 🤗
Topraksmom turanmom manisa akhisar ilçesinde özgür kurtul doktorun adı 1500 tl detaylı tüm organlarını inceliyor yüzünün fotoğrafını 4d çıkartıp veriyor
defneaslanmom Filiz3535 Biraz ben de araştırdım iyi bı doktormus.cd ya da flash bellekte fotoğraf veriyormuş galiba size de verdimi acaba.siz ne zmaan gittiniz fiyat nasıldı ? Yarın aricam fiyat sorucam teşekkürler 🙏
turanmom Topraksmom vay be suan güncel de bu fiyatı bulmak imkansız nerdeyse ☺️☺️ bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Merry12 Tozbulutu kaç haftalığa randevu verdi bana 24 haftaya denk geliyo geç dedi devletteki doktorum bana
ayseeegulll48 Merhaba. İzmirde Mert kazan diye bir doktor var ona gittim 2 ay önceydi. Doktorumun tavsiyesiyle gittim. 3000 tl ücreti vardı. Makineleri yeni muayenesi temizdi. Tavsiye edebilirim.