GozdeCemre [bilinmeyen] valla benim ikili temiz çıktı üçlğ riskli çıktı şimdi moral bozukluğundan öleceğim eğer bir sıkıntı çıktığında aldırmayı düşünmüyorsan boşuna kafanı ağrıtma
Cyla2014 [bilinmeyen] ben ilk gebeliğimde de yaptım ikincime hamileyim geçen hafta yaptırdım. Yani sonuçta ense kalınlığa burun kemiğine bakıyor birde kana bakıyor allah esirgesin birşey varsa bile ona göre tedavisi varsa onu araştırsın. Olumsuz çıkar olumsuz etkileyecek diye yapmiyoruz diyor çoğu da ama bu sefer de soru işareti kalacağına yap hiç olmazsa ne olduğunu bilirsin
Shrydn [bilinmeyen] valla ben yaptırdım. Bi şey olsaydı bile rn azından hazırlıklı olmuş olurum diye düşündüm
Nily [bilinmeyen] kesinlikle çok isabetli bi karar vermişsimizz. Bende hiçbirisiini yaptırmadım sadece detaylı okadar. Allhıma şükür sağlıklı bir bebeğim var.Detaylı ultrasona girin yeterli oluyor. Sacma sapan olasılıklarla hamileligi zindan etmeyin kendinize. En güzel zamanlar hamilelik mutlu geçirin:)
Omerhatice [bilinmeyen] moral bozuklugu oluyor tabi bi sorun cikarsa ama soyle bir durumda var egerki bir sorun ciksa erken tedavi durumu olabiliyor sonradan Keske yapsaydim dememek için pismanlik duymamak için 🙏
Esmaa53 Benide doktorlar çok zorladı yaptırmak zorundasın diye. Yaptırmak istemiyorum ama çelişkide bıraktılar
Nily Esmaa53 kimsenin öyle bir zorunlulugu yok aslında. Tamamen kişiye kalmış. Bizim doktorumuz söyledi. Ben istemiyorum dedim. Nasıl istersen dedi. Hiçte ısrar etmedi. Sadecr detaylıya mutlaka gir demişti.