uzman_1annemy
Mükemmel bir danışmansınız o zaman. Mesleğini gönülden layığıyla yapan bir insan olarak mükemmelsiniz. Bir de böyle bir meslekte çocuklara yönelik, özellikle kalbi yaralı çocuklara yönelik gönüllü bir mücadele vermek, gönlünüzün ne kadar zengin olduğunu gösteriyor. Çok duygulandım. Acıyarak değilde, aşkla bahsetmeniz ne kadar güzel bir kalbiniz ve kaliteli bir kişiliğiniz olduğunu gösteriyor. Güzel kalbinizin mükafatını en çok evladınızla alacaksınız. Siz harika bir anne olacaksınız şu yazdıklarınızı okuyunca buna şüphe yok, fakat evladınız da şahane bir evlat olacak size bir mükafat olacak gibi hissettim. Rabbim sağlıkla, kolaylıkla sizi bir birinize kavuştursun.
Yazdığınız her cümle için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Pozitif ve ince düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız şimdiden buna karar verip ve ileride bunu evladımıza anlatmak onda çok daha güzel duygular uyandıracaktır. Kararlı olmam lazım artık 🌸
Bu arada bu platformda sizin gibi insanlarla karşılaşmak pek kolay değil, burada olduğunuz ve benim soruma cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. İyi ki denk geldik. Hayatta her şey gönlünüzce olsun 🥰🙏🏻♥️