Hilalll1616 Artık ağustos annesi olamayacakmışım gibi geliyor 😅😅 38+6 oldum ve hiçbir gelişme yok. Ben aslan olur diyordum onu geçtik, şimdi ağustostan da ümidimi kesmeye başladım 😂 var mı benim gibi bekleyen, nasıl yola sokabiliriz bu bebişleri
Ayvareceli Hilalll1616 39+6 hahah valla ne gelen var ne giden artık hiç çıkmayacak diye düşünüyorum. Hepten ağırlaştım bunaldım. Ağustosu bitircez gibi belirti bile yok
Dilek_04 Hilalll1616 Normalde eylül annesiyim ama hep Ağustos annesi olmak istiyorum nedense 🫠 38+3 Ağustos bitmeden gelse iyi olur çok yoruldum artık 🥹
Burcinn41 Hilalll1616 40+4 bende bu konuda artık çok umutsuz hissediyorum hamilelikten sıkılmak istemezdim ama gerçekten sıkıldım
Hilalll1616 Nilmehtap Ayvareceli Eeesm Burcinn41 Ya ben daha 39 doldurmadan fenalık basıyor, siz nasıl dayanıyorsunuz. Ben de çok sıkıldım hamilelikten 🙄
Hilalll1616 Dilek_04 ben de hep ağustos annesi olacağımı düşünmüştüm, hiç 40 ı bekler diye düşünmemiştim 😂
haticekrkmz_49 Burcinn41 Benim de 40+4 ne sancım var ne açılmam gerçekten çok bunaldım oturup ağlayasım geliyor
Nilmehtap Hilalll1616 gerçekten zor dayanıyorsun hele sıcaklar mahvetti. Ama şu son günler psikolojik daha zor. Foğumu başlatmak için yapılacak şeyleri yapmak daha içimden gelmiyor şu son günler nedense. Akışına bıraktım… Allah’ım yardım etsin hepimize…
Dilek_04 Hilalll1616 Nedense bende o kafadaydım 😂 Doktorum hep diyor 42 yi bile göze alman lazım erken doğacak kafasına yatma 😒 bende kendi kendime 38 olsa doğar diyordum ama yok tam 38 de nişanım geldi 3 gündür sancı bile yok 🥲
Hilalll1616 Nilmehtap benim de hareket yapasım falan kalmadı, sanki ne yaparsam yapayım o ne zaman isterse o zaman gelecek Gibi. Allah sabır versin bizlere
Dilek_04 Hilalll1616 yok bu bebeler 40. Haftayı bekler boşa ümitlenmiyelim artık 😂 Bebeğinizin cinsiyetini ne ?