Anneeadayi Özellikle haçckali babada kime gideceğimi bilmiyorum yeni gelmiş doktorlar hep yada numune kimi tercih ettinjz
MomEsra_ Anneeadayi imkanın varsa özele git canım ama gidemezsen de numunede hasan akyüze gidebilirsin
mrvasln 1Demett farabide kime gidiyorsunuz bende çarşamba günü gideceğim ama genel randevu aldım hocadan değil ilk kontrlim olduğu için burada okuyorum doğum çöm pahalı fakültede neden böyle şok oldum dogumuda orada yapmayı düşünüyordum oysa
1Demett mrvasln bende genel ebe hastalara aliyorum o sekilde gidiyorum ozel bi doktora gitmedim henuz 22.haftadayim suana kadar memnunum
mrvasln 1Demett doktorlar uzman mi asistan mi kadın erkek seçme şansı oluyor mu randevu esnasında seçme şansımız olmuyor çünkü
1Demett mrvasln asistanlar hep bayan denk geldi bana erkek gormedim evet secme sansi yok bikac asistan var onlar hep bakiyor zaten
Beblj Canm bnim imkanın warsa 7m e şener hocaya git. Her salı muayenesi 550tl . Diğer ginler 1200tl. Salı kanpanyasindan faydalanabilirsin her salı günü. Öneririm.cok iyi bı doktr. Çok sewiyorum onu. Benim seeklajimi o yapti
mrvasln Beblj benim için mi dedin bunu benim 7m e gitmem imkansız çünkü yomrada oturuyorum orası bana cokkkk ters çok uzak gidip gelmek sikinti
1Demett mrvasln henüz o konuda birşey sormadımda duyduğum kadarıyla ebeler giriyor acil bi durumda doktor dahil oluyormuş