Rabiul Cansu__1997 4. Gün herkesi gönderdim iyi ki öyle yapmışım nerde çokluk orda 💩 luk , kendinize güveniniz artar nerede ne yapacağını bilirsiniz bebeğinizi tanırsınız
elif475475 Cansu__1997 benim annem alt katımda yaşıyordu eskiden. Ben ona rağmen gündüzleri hep tektim. Bana bir şey olmadı 🙃
surprizbebe Cansu__1997 benim ilk gebeliğimde annem çok kaldı ama şimdi kalamıcak inden dolayı 10 gün en fazla. Bir hafta da eşim izin alsa. Sonrası yalnızım
BebekHrcn Cansu__1997 benimde kimsem yok bende tek geçireceğim hemde 3. Çocuk olacak ve kızım liseye başlıyor okuldan akşam 5 te çıkacak eve gelmesi 6 buçuk 7 olacak oğlum anaokuluna gidecek ve okullar açıldıktan 11 gün sonra doğum yapacağım tek başıma hepsine yetişmek gerekecek ilk bende korkuyordum ama şimdi daha güçlü daha iyi hissediyorum biz kadınlar herşeyi tek başımıza yapabiliriz bence sende korkunç yenecek hatta kendin bile kendine inanamayacaksın ☺
kubranurleo Nasıl tek kalabiliyorsunuz? Ben 5 günlük anneyim ama yalnız kalamıyorum. Çok uyku problemi oluyor. Bebek boğulur diye başını bekliyorum o uyurken de. O yüzden benim uyuyabileceğim zamanlar anneme bırakıyorum. Siz beklemiyor musunuz bebek uyurken?
Nur0653 Cansu__1997 annem 10 gün kaldı 2 gün de kaynanam kaldi. Evim iki tarafa da yakın gündüz.gelip gittiler 40 gün kalmya gerek yok aslinda
Cansu__1997 Momellaa Helal olsun vallahi ben anneme çok ihtiyaç duyuyorum annem benim her işimi yapıyor
Elaydaaaa Cansu__1997 ben doğum yaptım ailem uzaktaydı annem gelemedi. Doğumdan sonra bir gün bile doğru düzgün yatamadım. Bebeğe de kendim baktım işlerimi eşim yapardı. Şimdi 10 günlük olduk artık kalkayım diye kalktım kendim yapıyorum her şeyimi kimse de yardım etmedi. Belime korse bağladım hep ayaktayım🥹Bebek yıkamakta kolay kendin yıkabilirsin ben dün kendim yıkadım bebeği hiç korkma yalnız olunca iş başa düşüyor yapıyorsun
Cansu__1997 Elaydaaaa ya benim de 10 günlük olacak yarın hala sezeryan dikişlerim ağrıyor kızımı falan taşıyorum bazen mecbur kalıyorum acaba Ağır kaldırmaktan mı
mervemurat16 Cansu__1997 yalnız kalmak daha iyi bence emin olun😄hem bağ kurma açısından iyi hem sonradan zorlanmassınız ben kızım 4 aylıkken baş başa kaldım çok zorlandım ama alıştım şuan
Betul-97 Cansu__1997 Annem 3 gün kaldı eşim yanımdaydı hep arada annemi gece arayıp çağırdığım oldu çünkü uyutamıyordum bazen geceleri çok ağlıyordu şimdi 20 günlük oldum eşimle bakıyoruz rahatız hem birbirimize alışıyoruz hemde bebeğimizin dilinden anlıyoruz artık
Cansu__1997 Betul-97 esim çalışıyor çok yardımcı olamiyor bebek konusunda diğer çocuğumuzla ilgileniyo