Benim dış gebelik sürecim burda yazilandan biraz farkli geçti ben sürekli sağ tarafimda bel ve kasık ağrısı çekiyordum ve üsüttüğümü düşünmüştüm. Hastaneden bi genel tahlil vs felan istedik ayni zamanda hemşire hamilelik de bakalim mi dedi. Ben de reglime daha 4 gün var bi hamilelik beklentim de yok demistim. Her neyse hamilelige de bakıldı ve benim beta degerim 1070 lerde çıktı. Sonucuma aile hekimi bakacaktı hemen aradilar beni hayirli olsun bebeğimiz var vs diye çok şaşırdım doktor bi yandan da uyarida bulundu sh an ya çoğul gebelik yasiyorsunuz yada bebekte bi problem olabilir dedi en yakin zamanda bi kadindogum uzmanina gitmem gerektigini söyledi. Akşam eşime sürpriz yapmak istedim söyledim sabah da kadindoguma gidicektim. Sabah uyanir uyanmaz yatağım kan icerisindeydi. Apar topar hastaneye gittik betam 600 lere inmisti doktor dış gebelik yaşadığımı ve düşük yaptığımı söyledi. 2 hafta icinde betam kendiliginden sıfırlandı. Kürtaj olmadım yada tüplerim alınmadı. Kendiliğinden düştü. Su an da 20+4 hamileyim olaydan 2 ay sonra hamile kaldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.