BuseYcel Merhabalar ben hemşireyim bugün 32. Haftama girdim çalışır raporu almam lazım ama kararsızım alıp dinlenmek mi yoksa biraz daha dayanıp izni bebişle mi geçirmek ???
muhasebecianne BuseYcel bende 33 haftalığım calisabilir raporu aldım çalısmaya devam 😊 hamileliğin guzel sıkıntısız geciyorsa ben izni bebisle gecirme taraftarıyım 😍😍
Hacermestan Bende hemşireyim ve bugün 34. Haftada yim... ben çalışabilir raporu alıp uzattım 💪 ... bence kendi durumuna... çalışma ortamına göre karar ver
Hacermestan BuseYcel büyüdükçe oluyor kasık ağrısı... çalışırsam normal daha rahat doğururum diye sıkıyorum dişimi 😁
DilberKonyalgil @BuseYcel merhaba canm. Ben de dün 32. Haftamı doldurdum ve calısabilir raporu aldım ama cok yorucu bir işim yok. İşine ve ortamına göre karar vermelisin.
HlyaracGzel Bencede, eğer hamileliğiniz ile ilgili bir sıkıntınız yoksa bence kesinlikle bebeğinizle geçireceğiniz bir gün bile önemli 🤗
BuseYcel HlyaracGzel ya görünen bir sıkıntı yok sadece 1 hafta geriden geliyor doktorum ve benim isteğim üzerine çalışır raporu aldım