Dlrdilara Kızlar annemin 2 normal doğumu var ikisinde de çok zor doğurmuş. Acı eşiği de çok yüksek değildir normalde ama yine de benim küçüklüğümden beri hep çok kötü anlatır doğumlarını hatta bana eğer normal doğurursan ben doğumdan sonra gelirim seni öyle görmeye dayanamam derdi yıllardır. O yüzden ben de hep sezaryene şartladım kendimi ama burada okuduğum pozitif hikayeler beni normal doğuma motive etmeye başladı. Sizce doğumun zorluğu kolaylığı genetik midir? Benim de annem kadar zor olur mu acaba?
Aylaa123 Dlrdilara hayır tabiki doğumum genetikle ne alakası var tamamen bebeğinizle alakalı bir durum ve doğum kişiye özeldir önemli olan süreci iyi yönetebilmektir açılmanız vs olduktan sonra size kalan doğru ıkınma . Ama bebeğiniz çok inatcıysa normal gelmek istemezse sezeryanda bir seçenek neticede hiç kötü düşünmeyin siz elinizden geleni yapın pozitif olun iyi güzel düşünün 🌸
melekmi22 Dlrdilara asla inanmıyorum genetik olduğuna annem sancısı gelmiş bir kaç saat içinde doğum yapmış ben iki gün sancı sonrası doğum yaptım doğumum da sancılı geçti çok pozitif değildi çokta negatif bir doğum da değildi. Buda sizi düşündürmesin buda benim doğumum çünkü sizinki de size özel olacak kolay bir doğum dilerim size🌺🎈
Leyliya Dlrdilara benimde annemin iki normal doğumu var ben mosmor doğmuşum aşırı zor bir doğummuş kardeşimin doğumunda da doktor bir daha doğuramazsın masada kalırsın demiş teyzeminde iki doğumu var ikiside aşırı kolay doğumlardı. Ben tek yumurta ikizlerine hamile olduğum için ne yazık ki normal doğumu deneyimleyemeyeceğim
cihangirgozde Annem, ablam,babannem,teyzelerim hepsi 1- 2 saat içinde doğum yaptı ben 13 saat kendi sancım, suni sancı,fitille sezeryan oldum. tamamen kişiye özel bence.
Tospikim01 Annem de gebelik zehirleme yapıyormuş 4 kardeşiz ilk üçümüz erken doğum yedi aylık doğmuşuz. Ve annem her doğumunda en az on gün hastanede yatmış. Hatta abimde yüksek tansiyondan gözleri kör olmuş 15 gün kör kalmış. Anneannem de beş doğum yapmış hepsinde de günlerce kendisi hastanede yatmış. O yüzden annem gebeliğimin başından beri aman tuzlu bir şey yeme bizde yüksek tansiyon genetik diyor ama çok şükür 36.haftaya giricez ve tansiyon şeker gibi sıkıntım yok. Herkesin süreci farklı aynı kadın farklı gebeliklerinde bile aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden kendinizi hiç şartlamayın her şeyin hayırlısı ve kolayı olsun inşallah
Kubraalp67 İnşallah anneme çekmişimdir doğum konusunda en son kardeşimi doğururken yanındaydım hastaneye gitmemizle eve gelmemiz yarım günü bulmamıştır bile. Gider gitmez tekerlekli sandalyeye oturttular doğumhaneye giderken ayağa kalktı o anda bebek geldi hemşire tuttu kafasını kardeşimin 😂 hâlâ gitmez gözümün önünden o an 😅
Sibel3434 Dlrdilara benım annemın de bütün doğumları sezeryan benım 2 doğum normal oldu 3 uncu sezeryan olucam yarın inş genetıkle değildir galiba ya
begum-m Dlrdilara hayır:)annem 4 çocuk doğurmuş normal ve çok kolay biz iki kardeş zorunlu sezaryen olduk sancıları çekip çekip:) bence tamamen senin yapınla alakalı.kolay bir doğum diliyorum su gibi:)