KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE KOLAY BİR DOĞUM YAPMANIZI DİLİYORUM.
38+5 Haftasında kontrole gittik, bebeğimizin durumunu öğrenip hemen eve gidip dinleneyim derken doktorum 3 santim açıklık var nasıl hissetmezsin. Seni eve gönderemem hemen yatışını vereceğim dedi ban şok oldum. İnsan tabi biliyor doğum yapacağını ama böyle pilanlamamıştım😄
Hemen yukarı çıktık eşimle yakınım kımsem yok, NST yi ve suni sancıyı bağladılar. Eşim çantayı almaya gitti, Kaldım tek… başladı sancılarım sonra daha sık daha da sık hemşireyi çağırdım NST yi çıkarın dedim Ayakta gezine gezine çektim sancılarımı o sırada afedersiniz büyük tuvaletimide yaptım( Bu arada bilmeyenler için söylüyorum normal doğumdan önce büyük tuvaletini yapmak iyimiş, çünkü doğum sırasında yapabiliyormuşsun😄)
Doktorum arada kontrole geliyordu hemşireler eşim giderken merak etmeyin biz yanındayız dediler ama sağolsunlar düğmeye basınca gelseler razıydım😁
Doktorum geldi 7 sm açılmış çok iyi gidiyorsun dedi ve suyum patlattı. 20 dk sonra aldılar doğuma Eşim bu arada trafikte takıldı🤣 Bütün çanta manta kaldı sancı odasında doktorum koşturarak geldi ve başladı doğum 12:30 da girmiştik sancı odasına 14:36 minik kızım doğdu yırtık kesik vs hiç olmadı çok şükür. Doktorum son kontrolde kızımın 3 kg olduğunu söyledi ama 3495 gr doğdu belkide beni korkutmak istemedi🥰